12/11/2018

Στις 04 Δεκεμβρίου το "εορταστικό" eCommerce Networking Day

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου - GR.EC.A, διοργανώνει την εκδήλωση - θεσμό που αφορά στη δικτύωση των στελεχών του κλάδου του eCommerce. Το επόμενο eCommerce Networking Day θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 04 Δεκεμβρίου 2018 στις 18:00  στο  Gazarte

Ο GR.EC.A σας προσκαλεί να έρθετε να γνωριστούμε, να δικτυωθούμε και να περάσουμε όμορφα σε μία εορταστική ατμόσφαιρα με πολλά δώρα, καλό φαγητό και μουσική. 

Τα στελέχη και οι επαγγελματίες από το χώρο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ηλεκτρονικά καταστήματα και πάροχοι υπηρεσιών προς αυτά) θα έχουν τη δυνατότητα να δικτυωθούν και να πραγματοποιήσουν νέες επαγγελματικές επαφές, καθώς και να δημιουργήσουν ευκαιρίες συνεργασίας μεταξύ τους.

Η επιτυχία του eCommerce Networking Day οφείλεται -σε μεγάλο βαθμό- στα στοχευμένα εργαλεία δικτύωσης που αξιοποιούνται (όπως "προξενητές", "business-card boards", "quick-meeting tables") και διευκολύνουν ιδιαίτερα τις επαφές μεταξύ των στελεχών. Τα συγκεκριμένα εργαλεία έχουν ως βασικό στόχο την πραγματοποίηση νέων γνωριμιών, την προώθηση τόσο της καριέρας του στελέχους όσο και των προϊόντων & υπηρεσιών της εταιρείας του, καθώς και τη σύναψη επαγγελματικών συμφωνιών.

Συμμετοχές

Η εκδήλωση είναι ανοικτή προς όλα τα στελέχη, ανεξάρτητα με το αν η εταιρεία τους είναι (ή όχι) μέλος του GR.EC.A. Τα στελέχη των ηλεκτρονικών καταστημάτων (έως τρία ανά εταιρεία - κάθε εγγραφή πρέπει να γίνει ξεχωριστά) και τα ταμειακά ενήμερα μέλη του Συνδέσμου έχουν δικαίωμα δωρεάν συμμετοχής. Το κόστος συμμετοχής για τα μη μέλη του GR.EC.A. και τις υπόλοιπες εταιρείες είναι 25 ευρώ. 

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ


Κλήρωση Δώρων

Ο GR.EC.A. προσκαλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν στην εορταστική αυτή εκδήλωση προσφέροντας και κληρώνοντας δώρα (είτε φυσικά προϊόντα, είτε υπηρεσίες ή δωροεπιταγές). Η παροχή δώρων δεν είναι υποχρεωτική, αλλά σίγουρα συνεισφέρει τα μέγιστα στο εορταστικό κλίμα.

Μπορείτε να δηλώσετε την δική σας προσφορά δώρων,στέλνοντας ένα email στο info@greekecommerce.gr  

Στην κλήρωση έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι οι παρευρισκόμενοι, ρίχνοντας την επαγγελματική τους κάρτα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο κουτί. Η κλήρωση θα γίνει live και ο νικητής θα πρέπει να βρίσκεται στο χώρο για να παραλάβει το δώρο. 
Δείτε τους Δωροθέτες εδώ 


Χορηγοί

alphabankpiraeusbank   paybybank

 

Υποστηρικτές GR.EC.A. Υποστηρικτές Επικοινωνίας


     


Πώς γίνεται η δικτύωση στο eCommerce Networking Day

Πέρα από την ελεύθερη δυνατότητα να γνωριστούν τα στελέχη μόνα τους, το Δ.Σ. του GR.EC.A. έχει σχεδιάσει εργαλεία δικτύωσης που διευκολύνουν την κάθε επαφή:
  • Μετά την άφιξη & check-in ή εγγραφή των συμμετεχόντων, οι business cards τους τοποθετούνται σε ένα από τα "business-card boards". Εκεί με μια ματιά οι παρευρισκόμενοι μπορούν να δουν ποια στελέχη βρίσκονται στο χώρο και να έρθουν σε επαφή μαζί τους. Αν δεν έχει κάρτα κάποιος συμμετέχοντας, το registration desk αναλαμβάνει την εκτύπωσή της.
  • Όλοι παραλαμβάνουν το ID Tag τους με το όνομα, τον τίτλο και τον οργανισμό, το οποίο διευκολύνει την επικοινωνία.
  • Στο χώρο υπάρχουν 10 περίπου διαμεσολαβητές του GR.EC.A., που εμείς τους ονομάζαμε «προξενητές». Καθήκον τους οι συστάσεις ανάμεσα στα στελέχη.
  • Οι «προξενητές» έχουν πάντα προτεραιότητα και αρκετές φορές με πολύ ευγενικό τρόπο χρειάζεται να διακόψουν κάποιο πηγαδάκι, για να κάνουν μία σύσταση.
  • Υπάρχουν, επίσης, "quick-meeting tables" για απομονωμένη συζήτηση μακριά από το ...κέντρο των γνωριμιών.
  • Πριν την αποχώρηση, οι συμμετέχοντες απαντούν σε ερωτηματολόγιο 5 ερωτήσεων, ώστε να μετρήσουμε την αποτελεσματικότητα της εκδήλωσης και να τη βελτιώσουμε την επόμενη φορά.