28/09/2017

Με την υποστήριξη του GR.EC.A. διεξάγονται δύο σημαντικά συνέδρια και εκπαιδευτικά προγράμματα για το Digital Marketing

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου - GR.EC.A. υποστηρίζει σημαντικά συνέδρια και εκπαιδευτικά προγράμματα για το ηλεκτρονικό εμπόριο. 

DIGITAL MARKETING STRATEGY

O GR.EC.A. υποστηρίζει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Digital Marketing Strategy , το οποίο διεξάγεται από το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη.

Θα πραγματοποιηθούν δύο νέες διοργανώσεις, μία στην Αθήνα στις 28 & 29 Σεπτεμβρίου και μία στη Θεσσαλονίκη στις 2 & 3 Οκτωβρίου.

Οι εταιρίες / μέλη επωφελούνται από έκπτωση 20% και από τα €550 της αρχικής τιμής το κόστος συμμετοχής προσαρμόζεται στα €440 ανά άτομο.

Στις 16 συνολικά ώρες που διαρκεί το διήμερο σεμινάριο και μέσα από workshops και case studies, οι συμμετέχοντες θα κατανοήσουν πως πρέπει να χρησιμοποιούν τα εργαλεία του digital marketing, ώστε να σχεδιάζουν και να υλοποιούν μια ολοκληρωμένη στρατηγική και digital καμπάνιες, τις οποίες στη συνέχεια θα μπορούν να αξιολογούν και να βελτιστοποιούν, μεγιστοποιώντας την απόδοση της επένδυσής τους.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του προγράμματος αποτελεί η σύνδεση της γνώσης που παρέχεται σε κάθε θεματική ενότητα με την εφαρμογή της στην πράξη στο πλαίσιο ομαδικών ασκήσεων.

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο Rob Thurner, καταξιωμένο στέλεχος του χώρου, με εξειδίκευση στο Digital Marketing Strategy και πλούσια διεθνή εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα ακολουθείστε τους παρακάτω συνδέσμους:

Αθήνα, 28 – 29/09/2017

Θεσσαλονίκη, 02-03/10/2017

Για την εγγραφή σας, με έκπτωση 20%, για την Αθήνα πατήστε εδώ και για Θεσσαλονίκη εδώ

GAME CHANGER IN DIGITAL MARKETING

Ο Σύνδεσμος υποστηρίζει το δεύτερο συνέδριο, «Game Changer in Digital Marketing», που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017 στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, από την 24MEDIA σε συνεργασία με  την εταιρεία στρατηγικής επικοινωνίας, Συμεών Γ. Τσομώκος ΑΕ.

Στο πλαίσιο της Ψηφιακής Εποχής, η επικοινωνία διαρκώς εξελίσσεται μέσω της συνεχούς παρουσίας στο διαδίκτυο, των νέων εφαρμογών και των νέων τεχνικών προώθησης και διαφήμισης. Ο κλάδος του Marketing έχει στη διάθεση του πλέον εργαλεία, τα οποία δίνουν τη δυνατότητα στις εταιρικές επωνυμίες, να “συνδέονται” με τους πελάτες τους άμεσα και γρήγορα, δίνοντας “διαπροσωπική” διάσταση στην επικοινωνία. Οι διαφημιζόμενοι έχουν πλέον τη δυνατότητα να επικοινωνούν με τους πελάτες τους άμεσα και να αντιδρούν σε πραγματικό χρόνο στην θετική ή αρνητική ανταπόκριση των πελατών τους. 

To συνέδριο, «Game Changer in Digital Marketing», θα παρουσιάσει όλες τις νέες τάσεις στο marketing, την ψηφιακή επικοινωνία και την online διαφήμιση. Θα προσφέρει μια ολοκληρωμένη και απολύτως σύγχρονη προσέγγιση του digital marketing, που περιλαμβάνει όλα τα μέσα και εργαλεία, το συνδυασμό μεταξύ τους και την ένταξή τους στους γενικότερους στόχους και στρατηγική μιας εταιρείας. 

Στο συνέδριο έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν με ομιλία, υψηλόβαθμα αναγνωρισμένα στελέχη του κλάδου και εκπρόσωποι από καινοτόμες εταιρείες του εξωτερικού.

Τα μέλη του Συνδέσμου επωφελούνται έκπτωσης 20% επί της αρχικής τιμής. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ