10/10/2018

Ημερίδα για ePayments στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο από τον GR.EC.A και την MyBank

Ο GR.EC.A σε συνεργασία με την MyBank, ενώνουν τις δυνάμεις τους και συνεργάζονται έχοντας ως στόχο την ενημέρωση & εκπαίδευση επαγγελματιών και επιχειρήσεων αναφορικά με έναν νέο τρόπο πληρωμής στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι δύο φορείς διοργανώνουν την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου και ώρα 17:00 – 19:30  στον πολυχώρο Yoleni’s Greek Gastronomy Center , Ημερίδα για τις Ηλεκτρονικές Πληρωμές στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο μέσω της υπηρεσίας MyBank, μία πανευρωπαϊκή λύση για την πληρωμή αγορών από ηλεκτρονικά καταστήματα με άμεση χρέωση του τραπεζικού σας λογαριασμού μέσω ασφαλούς περιβάλλοντος .

Η MyBank είναι ένας νέος τρόπος ηλεκτρονικών πληρωμών ,σχεδιασμένος για τις αγορές στο διαδίκτυο , που παρέχει τη δυνατότητα στους  πελάτες των ηλεκτρονικών καταστημάτων να εξοφλούν τις ηλεκτρονικές αγορές τους μέσω της υπηρεσίας MyBank, μίας ηλεκτρονικής υπηρεσίας ειδικά σχεδιασμένης για τις αγορές στο διαδίκτυο.

Η συμμετοχή για τα μέλη του GR.EC.A. είναι δωρεάν (έως δύο στελέχη ανά εταιρεία). Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 211 800 8690 ή να στείλετε email: info@greekecommerce.gr

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ