12/10/2017

Το Ecommerce Fundamentals στο Ηράκλειο Κρήτης_20 & 21 Οκτωβρίου 2017

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου GR.EC.A., σε συνεργασία με την OTEAcademy και με την επιστημονική υποστήριξη του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Επιχειρείν του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ELTRUN, διοργανώνουν για πρώτη φορά στο Ηράκλειο Κρήτης το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο “Ecommerce Fundamentals”.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 20 & 21 Οκτωβρίου 2017 στο Ηράκλειο και θα φιλοξενηθεί στο νέο συνεργατικό χώρο που δημιούργησε το  Επιμελητήριο Ηρακλείου, Hub to Business H2B (Κορωναίου 14, Ηράκλειο), το οποίο υποστηρίζει με την αιγίδα του το εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Αξίζει να αναφέρουμε πως τα εγκαίνια του χώρου θα πραγματοποιηθούν το πρωί της Πέμπτης 19 Οκτωβρίου στις 11:00. Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Το “Ecommerce Fundamentals” δημιουργήθηκε για να καλύψει την αυξανόμενη ανάγκη υφιστάμενων και νέων επιχειρήσεων που έχουν εντάξει στο στρατηγικό σχεδιασμό τους την επένδυση στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Εφαρμόζοντας στην πράξη το ρητό «η αρχή είναι το ήμισυ του παντός», το διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει ως στόχο την ενημέρωση και εκπαίδευση των επαγγελματιών στα βασικά θέματα που χρειάζεται να γνωρίζουν προκειμένου να πραγματοποιήσουν σωστά και αποτελεσματικά το πρώτο κρίσιμο βήμα στο eCommerce. 

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι δομημένο σε δυο βασικούς πυλώνες:

(α) Τον επιχειρηματικό σχεδιασμό, το νομικό πλαίσιο, την τεχνική υλοποίηση και τη λειτουργία του eShop

(β) Την ηλεκτρονική προώθηση και διαφήμιση, τα analytics και τα social media

Διαβάστε αναλυτικά την ατζέντα και δηλώστε συμμετοχή πατώντας εδώ