15/03/2019

Με την Αιγίδα του GR.EC.A το συνέδριο e-Commerce CONFERENCE 2019

Με την Αιγίδα του GR.EC.A θα διεξαχθεί το συνέδριο e-Commerce CONFERENCE 2019 & εξασφαλίσαμε έκπτωση 15%  για τα μέλη του συνδέσμου με τη χρήση του discount code greca15. Κλείστε τη θέση σας εδώ.

Το eCommerce αποτελεί πια ζωτικό πυλώνα των επιχειρήσεων. Παράλληλα, όμως, ο έντονος ανταγωνισμός, οι διαρκείς τεχνολογικές εξελίξεις και οι αυξανόμενες προσδοκίες των χρηστών, καθιστούν όλο και μεγαλύτερη την ανάγκη για μάθηση και εξέλιξη.

Με opening keynote ομιλητή τον Lord Stuart Rose θα πραγματοποιηθεί το eCommerce Conference’19 , στις 11 Απριλίου, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος, Πρόκειται για τον Πρόεδρο της OCADO, του σημαντικότερου pure online super market διεθνώς, ο οποίος έχει 40+ χρόνια εμπειρία στο λιανεμπόριο και παρουσία ως CEO σε κολοσσούς του κλάδου (Marks and Spencer, Argos, κ.α.)

Προεξάρχοντος του Lord Stuart Rose, το eCommerce Conference’19 θα υποδεχτεί στα έδρανα του κορυφαίους επαγγελματίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Θα μοιραστούν γνώση, εμπειρίες, τάσεις, best practices και insights με στόχο τη βελτίωση του customer experience σε όλα τα στάδια της καταναλωτικής διαδρομής. Θα καλύψουν, λοιπόν, κομβικά ζητήματα του ηλεκτρονικού επιχειρείν, όπως:
  • Trends & Learnings
  • Customer Experience
  • Acquisition
  • CRO & Attribution
  • Retention
  • Logistics
Μαζί του, καταξιωμένοι επαγγελματίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα μοιραστούν γνώση, εμπειρίες, τάσεις, best practices και insights με στόχο τη βελτίωση του customer experience σε όλα τα στάδια της καταναλωτικής διαδρομής.Το συνέδριο απευθύνεται σε στελέχη και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται ή σχεδιάζουν να δραστηριοποιηθούν στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο, καθώς επίσης και στους προμηθευτές τους.