25/07/2018

Για 3η συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε το Εκπαιδευτικό Συνέδριο για το Online Φαρμακείο

Κάτω από την Aιγίδα του GR.EC.A πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχή χρονιά  το Εκπαιδευτικό Συνέδριο για το Online Φαρμακείο.

Περισσότεροι από 180 επαγγελματίες -ιδιοκτήτες, φαρμακοποιοί, ανώτερα στελέχη ηλεκτρονικών φαρμακείων και ελληνικών και πολυεθνικών brands- παρακολούθησαν το 
3ο Εκπαιδευτικό Συνέδριο για τον κλάδο του Ηλεκτρονικού Φαρμακείου, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 30 Ιουνίου και 1η Ιουλίου 2018 στο Αμφιθέατρο της OTEAcademy.
 
Το μοναδικό συνέδριο για το Online Pharmacy στην Ευρώπη, το οποίο διοργανώνει η 
eSkills Center της Convert Group, είχε θέμα "Η Επόμενη Μέρα του Online Φαρμακείου: Στρατηγική, Κερδοφορία, Εξωστρέφεια, Βέλτιστες Πρακτικές" και στόχο τη δημιουργία ενός action plan που θα επιτρέπει στα online φαρμακεία να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά και πρακτικά τις προκλήσεις αλλά κυρίως να αξιοποιήσουν τις αξιόλογες επιχειρηματικές ευκαιρίες που δημιουργούνται. 

19 εισηγητές από την Ελλάδα και την Ευρώπη μοιράστηκαν με το κοινό την πλούσια εγχώρια και διεθνή επαγγελματική γνώση που διαθέτουν. Ανάμεσα σε αυτούς, ο Κωνσταντίνος Πρίμπας, Φαρμακοποιός, Ιδρυτής & CEO του Aponeo.de, μίλησε για το πώς κατάφερε να κατακτήσει την γερμανική αγορά οδηγώντας το ηλεκτρονικό φαρμακείο μέσα στα κορυφαία της Γερμανίας και ανάμεσα στα καλύτερα της Ευρώπης.

Ο 
Ivan Imhoff, CRO Expert & Founder της Optimization Academy, έδωσε μία νέα διάσταση στον τρόπο με τον οποίο πρέπει να προσεγγίζουμε το Conversion Rate Optimization στο eShop του ηλεκτρονικού φαρμακείου, ενώ οΑνδρέας Αποστολίδης, Senior Manager & Vendor Success της Amazon, ανέλυσε την στρατηγική που πρέπει να εφαρμόζει ο φαρμακοποιός για να πουλά καλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής και άλλα προϊόντα στο marketplace της Amazon. 

Τέλος, φαρμακοποιοί από τα μεγαλύτερα online φαρμακεία στην Ελλάδα κατέθεσαν την εμπειρία τους αναφορικά με την στρατηγική ανάπτυξης που ακολουθούν εντός και εκτός συνόρων.