Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GR.EC.A. (Greek Ecommerce Association), το εθνικό όργανο για τον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ανακοινώνει ότι κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Πάρης Κορωναίος αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή.

O Πάρης Κορωναίος, ασχολείται με τον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου περισσότερο από μία δεκαετία και βρίσκεται πίσω από την υλοποίηση αρκετών έργων, όπως των Βραβείων για το ηλεκτρονικό εμπόριο eVolution Awards, συνεδρίων και VIP Roundtables για το eCommerce, του ενημερωτικού portal eCommerceNews.gr, και πολλών ακόμα. Στο παρελθόν, υπήρξε στέλεχος της Boussias Communications και της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), ενώ είχε ιδρύσει τη δική του εταιρεία στο χώρο των ψηφιακών εκδόσεων. Έχει σπουδάσει Φυσική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και Μάρκετινγκ στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ο Δημήτρης Θεοφάνους, Πρόεδρος του Δ.Σ. του GR.EC.A., δήλωσε σχετικά:

“Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, θα ήθελα να καλωσορίσω και να ευχηθώ κάθε επιτυχία στον Πάρη Κορωναίο. Ένα αξιόλογο στέλεχος της αγοράς που θεωρούμε, ως GR.EC.A, ότι θα μας βοηθήσει σημαντικά να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω τον Παναγιώτη Γκεζερλή, μέχρι πρόσφατα Γενικό Διευθυντή, ο οποίος παραδίδει ένα ολοκληρωμένο έργο, που θα λειτουργήσει ως ισχυρή παρακαταθήκη για την περαιτέρω ανάπτυξη του Συνδέσμου».