• 30/05/2018

  Διήμερο Εκπαιδευτικών Δράσεων για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο – 8 & 9 Ιουνίου 2018

  Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου – Ε.Σ.Η.Ε. (Greek E-Commerce Association - GR.EC.A.), το Επιμελητήριο Ηρακλείου Κρήτης συνεργάζονται για δεύτερη φορά, έχοντας ως στόχο την ενημέρωση & εκπαίδευση επαγγελματιών και επιχειρήσεων στην αξιοποίηση των ευκαιριών που προσφέρει ο κλάδος του Ηλεκτρονικού Εμπορίου. 
  Σε αυτό το πλαίσιο, οι δύο φορείς διοργανώνουν ένα διήμερο δραστηριοτήτων που θα πραγματοποιηθούν στις 8 & 9 Ιουνίου στο Ηράκλειο. Οι δραστηριότητες -μεταξύ άλλων- περιλαμβάνουν εκπαιδευτικό πρόγραμμα, workshops και εκδήλωση δικτύωσης


  Διαβάστε περισσότερα...

 • 25/05/2018

  Η Τράπεζα Πειραιώς γίνεται GR.EC.A. Partner

  Η Τράπεζα Πειραιώς υποστηρίζει έμπρακτα τον κλάδο του eCommerce μέσω της συνεργασίας της με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου - GR.EC.A.
  Η Τράπεζα Πειραιώς και ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου - Ε.Σ.Η.Ε. (Greek Ecommerce Association - GR.EC.A.) ανακοινώνουν την συνεργασία τους που έχει ως στρατηγικό στόχο την υποστήριξη και περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου του ηλεκτρονικού εμπορίου στη χώρα μας.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 21/05/2018

  Ημερίδα για τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

  Την Πέμπτη 24 Μαϊου πραγματοποιείται ημερίδα για τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (G.D.P.R) απο την Γενική Γραμματεία Εμπορίου & Προστασίας Καταναλώτη.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 17/05/2018

  Το PayByBank γίνεται GR.EC.A. Partner

  Το PayByBank υποστηρίζει έμπρακτα τον κλάδο του eCommerce με την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (Greek eCommerce Association - GR.EC.A.) με σκοπό τη διάδοση της περαιτέρω αυτοματοποίησης και απλοποίησης των ηλεκτρονικών συναλλαγών. 

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 10/05/2018

  Οδηγός επτά φάσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον Κανονισμό Γενικής Προστασίας Δεδομένων

  Λιγότερο από 20 ημέρες έμειναν για την έναρξη της εφαρμογής του GDPR, και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξακολουθεί να προσφέρει καθοδήγηση και εργαλεία στους πολίτες και τις επιχειρήσεις, ώστε να εξασφαλίζεται το υψηλότερο δυνατό επίπεδο συμμόρφωσης. Το πιο πρόσφατο εργαλείο που δημοσιεύτηκε είναι ένας οδηγός επτά βημάτων για τις επιχειρήσεις. 

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 23/04/2018

  Ο Στέλιος Πετρίδης αναλαμβάνει Γενικός Διευθυντής στο GRECA

  Ο Στέλιος Πετρίδης αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή στον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου - GR.EC.A. Ο ίδιος δραστηριοποιείται στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου και της τεχνολογίας γενικότερα, για περισσότερο από μία δεκαετία, έχοντας υλοποιήσει μερικά από τα μεγαλύτερα Projects της Ελληνικής αγοράς, επιτυγχάνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 02/12/2017

  Στις 13 Δεκεμβρίου το επόμενο "εορταστικό" eCommerce Networking Day

  Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GR.EC.A, διοργανώνει την εκδήλωση - θεσμό που αφορά στη δικτύωση των στελεχών του κλάδου του eCommerce. Το επόμενο eCommerce Networking Day θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017 στις 19:00 στον Έβδομο (7ος) στην Πλατεία Συντάγματος (Καραγιώργη Σερβίας 4, Στοά Καλλιγά, 10562, Αθήνα).

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 21/11/2017

  Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου 2017: Το ελληνικό eCommerce γιορτάζει για 5η συνεχή χρονιά!

  Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GR.EC.A., διοργανώνει για πέμπτη συνεχή χρονιά την Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης. Φέτος, η εβδομάδα εορτασμού θα διαρκέσει από την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου έως την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 14/11/2017

  Δεκάδες επαγγελματίες στήριξαν το διήμερο δραστηριοτήτων για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στο Ηράκλειο Κρήτης

  Δεκάδες επαγγελματίες και επιχειρήσεις της τοπικής επιχειρηματικότητας του Ηρακλείου Κρήτης υποστήριξαν με την ενεργή συμμετοχή και παρουσία τους το διήμερο δραστηριοτήτων για το ηλεκτρονικό εμπόριο που διοργάνωσαν ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου – Ε.Σ.Η.Ε. (GReek ECommerce Association - GR.EC.A.), το Επιμελητήριο Ηρακλείου Κρήτης και ο συνεργατικός χώρος Επιχειρηματικής ΑνάπτυξηςHUB to Business - H2B. 

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 03/11/2017

  Ενημερωτική Πρωτοβουλία από τον GR.EC.A, με την υποστήριξη της Mastercard, για τη χρήση των καρτών στις online αγορές

  Ο GR.EC.A. (Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου - GReek ECommerce Association) με τη συνεργασία της Mastercard (στρατηγικού συνεργάτη και υποστηρικτή του Συνδέσμου) παρουσίασε μια νέα ενημερωτική πρωτοβουλία και καμπάνια που στόχο έχει να συμβάλλει στην πληροφόρηση  των Ελλήνων καταναλωτών σχετικά με τη χρήση των καρτών για αγορές στο διαδίκτυο. 

  Διαβάστε περισσότερα...