• 30/11/2016

  Ο GR.EC.A. ανακοίνωσε το Σήμα Αξιοπιστίας (TRUSTMARK) του Ελληνικού eCommerce

  Έπειτα από δυόμιση χρόνια μελέτης & έρευνας, εργασίας και πιλοτικής λειτουργίας, το Σήμα Αξιοπιστίας για το Ελληνικό Ηλεκτρονικό Εμπόριο μπαίνει πλέον σε κανονική λειτουργία και διάθεση.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 16/11/2016

  Workshops by GR.EC.A. Νοέμβριος 2016

  Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου - GR.EC.A. σε συνεργασία με την εταιρεία SiEBEN διοργανώνουν workshop το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016, στις 17:00 (ώρα προσέλευσης 16:30) στις εγκαταστάσεις της ΕΕΔΕ.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 01/11/2016

  Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου 2016

  Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GR.EC.A., διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά την Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 31/10/2016

  Το Δ.Σ. του Συνδέσμου συναντήθηκε με τον Πρέσβη της Κύπρου, κ. Κυριάκο Κενεβέζο

  Ο πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Κενεβέζος, φιλοξένησε και παρέθεσε δείπνο στο Διοικητικό Συμβούλιο του GR.EC.A. στην Πρεσβευτική Κατοικία στις 24 Οκτωβρίου.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 31/10/2016

  Ο GR.EC.A. έλαβε μέρος στο Board of Directors του Ecommerce Europe

  Ο κ. Πάρης Κορωναίος, Γενικός Διευθυντής, εκπροσώπησε τον Σύνδεσμο στο Board of Directors του Ecommerce Europe, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 27 Οκτωβρίου στις Βρυξέλλες.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 20/10/2016

  Ο GR.EC.A. υποστηρίζει την ετήσια έρευνα ηλεκτρονικού εμπορίου B2C 2016 του ELTRUN

  Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου - GR.EC.A. υποστηρίζει για μία ακόμα χρονιά την Ετήσια Έρευνα Ηλεκτρονικού Εμπορίου B2C 2016 που διεξάγει το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν - ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 18/10/2016

  Με την υποστήριξη του GR.EC.A. ξεκινά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα e-Commerce Project Manager

  Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου - GR.EC.A. υποστηρίζει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα e-Commerce Project Manager (Οκτώβριος 2016 - Ιανουάριος 2017) που διοργανώνει το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη και ξεκινά στις 26 Οκτωβρίου 2016.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 13/10/2016

  Συνάντηση του GR.EC.A. με την Διευθύντρια Πολιτικής Καταναλωτών στη Γενική Διεύθυνση Δικαιοσύνης και Καταναλωτών της Ε.Ε., κ. Δέσποινα Σπανού​​

  Ο Γενικός Διευθυντής του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου - GR.EC.A., κ. Πάρης Κορωναίος, συναντήθηκε την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016, με την Διευθύντρια Πολιτικής Καταναλωτών στη Γενική Διεύθυνση Δικαιοσύνης και Καταναλωτών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κυρία Δέσποινα Σπανού. Στη συνάντηση έλαβε, επίσης, μέρος η νομική σύμβουλος του Συνδέσμου, κυρία Μίνα Ζούλοβιτς.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 12/10/2016

  Ecommerce Europe: Ποιες είναι οι επερχόμενες αλλαγές στην παράδοση δεμάτων εντός Ε.Ε.

  Στις 21 Σεπτεμβρίου, ο Ecommerce Europe, ο Πανευρωπαϊκός φορέας ηλεκτρονικού εμπορίου, διοργάνωσε μια συζήτηση στρογγυλής τραπέζης υψηλού επιπέδου, η οποία φιλοξενήθηκε από τη Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ολλανδίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 05/10/2016

  O GR.EC.A. συνεργάζεται με την Enterprise Greece για την ενίσχυση της τεχνολογικής εξωστρέφειας

  Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου - GR.EC.A. συνεργάζεται με την Enterprise Greece (Ελληνικής Εταιρείας Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.) για την ενίσχυση της εξωστρέφειας του κλάδου της τεχνολογίας.

  Διαβάστε περισσότερα...