• 14/11/2017

  Δεκάδες επαγγελματίες στήριξαν το διήμερο δραστηριοτήτων για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στο Ηράκλειο Κρήτης

  Δεκάδες επαγγελματίες και επιχειρήσεις της τοπικής επιχειρηματικότητας του Ηρακλείου Κρήτης υποστήριξαν με την ενεργή συμμετοχή και παρουσία τους το διήμερο δραστηριοτήτων για το ηλεκτρονικό εμπόριο που διοργάνωσαν ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου – Ε.Σ.Η.Ε. (GReek ECommerce Association - GR.EC.A.), το Επιμελητήριο Ηρακλείου Κρήτης και ο συνεργατικός χώρος Επιχειρηματικής ΑνάπτυξηςHUB to Business - H2B. 

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 03/11/2017

  Ενημερωτική Πρωτοβουλία από τον GR.EC.A, με την υποστήριξη της Mastercard, για τη χρήση των καρτών στις online αγορές

  Ο GR.EC.A. (Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου - GReek ECommerce Association) με τη συνεργασία της Mastercard (στρατηγικού συνεργάτη και υποστηρικτή του Συνδέσμου) παρουσίασε μια νέα ενημερωτική πρωτοβουλία και καμπάνια που στόχο έχει να συμβάλλει στην πληροφόρηση  των Ελλήνων καταναλωτών σχετικά με τη χρήση των καρτών για αγορές στο διαδίκτυο. 

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 13/10/2017

  Ενημερωτική Εσπερίδα για το Ecommerce σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ηρακλείου Κρήτης

  Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου – GR.EC.A., το Επιμελητήριο Ηρακλείου Κρήτης και ο συνεργατικός χώρος Επιχειρηματικής Ανάπτυξης HUB to Business - H2B ενώνουν τις δυνάμεις τους και συνεργάζονται έχοντας ως στόχο την ενημέρωση & εκπαίδευση επαγγελματιών και επιχειρήσεων στην αξιοποίηση των ευκαιριών που προσφέρει ο κλάδος του Ηλεκτρονικού Εμπορίου.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 12/10/2017

  Το Ecommerce Fundamentals στο Ηράκλειο Κρήτης_20 & 21 Οκτωβρίου 2017

  Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου GR.EC.A., σε συνεργασία με την OTEAcademy και με την επιστημονική υποστήριξη του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Επιχειρείν του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ELTRUN, διοργανώνουν για πρώτη φορά στο Ηράκλειο Κρήτης το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο “Ecommerce Fundamentals”.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 28/09/2017

  Με την υποστήριξη του GR.EC.A. διεξάγονται δύο σημαντικά συνέδρια και εκπαιδευτικά προγράμματα για το Digital Marketing

  Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου - GR.EC.A. υποστηρίζει σημαντικά συνέδρια και εκπαιδευτικά προγράμματα για το ηλεκτρονικό εμπόριο. 

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 15/09/2017

  Ο GR.EC.A. μέλος του Multistakeholder Expert Group της Ε.Ε. για το GDPR

  Μεγάλη τιμητική διάκριση τόσο για τον ίδιο τον Σύνδεσμο όσο και για τη νομική του σύμβουλο, κυρία Μίνα Ζούλοβιτς, η οποία επελέγη από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να εκπροσωπήσει τον GR.EC.A. και τον Ecommerce Europe στην ομάδα εργασίας για την εφαρμογή του νέου κανονισμού για την προστασία των προσωπικών δεδομένων (GDPR).

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 14/09/2017

  Workshop by GR.EC.A.: Online Search Behaviors & Consumer Demand Analytics, σε συνεργασία με την Google

  Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου - GR.EC.A. σε συνεργασία με τη Google διοργανώνουν στις 25 Σεπτεμβρίου workshop με τίτλο: "Online Search Behaviors & Consumer Demand Analytics: Κατανοώντας την online καταναλωτική ζήτηση και τις συμπεριφορές αναζήτησης κατά τη διάρκεια των μεγαλύτερων eCommerce events"

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 21/06/2017

  Στον GR.EC.A. το βραβείο “e-Commerce Service of the Year” για το Σήμα Αξιοπιστίας

  Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου - Ε.Σ.Η.Ε. (Greek Ecommerce Associatio - GR.EC.A.www.greekecommerce.gr) διακρίθηκε με το βραβείο "e-Commerce service of the Year” για την επιτυχημένη υλοποίηση και λανσάρισμα του Σήματος Αξιοπιστίας για το Ελληνικό Ηλεκτρονικό Εμπόριο, το GRECA Trustmark (www.trustmark.gr).

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 20/06/2017

  Πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση του GR.EC.A._Ιούνιος 2017

  Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου, η οποία έλαβε μέρος στις 20 Ιουνίου 2017 στο Ξενοδοχείο Divani Caravel. Τα τακτικά μέλη ενημερώθηκαν και ψήφισαν και ενέκριναν ομόφωνα όλα τα Θέματα της Ημερησίας Διάταξης.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 15/06/2017

  Ο GR.EC.A. στα ιδρυτικά μέλη του Global Ecommerce Trustmark

  Περισσότεροι από 70 εκπρόσωποι Συνδέσμων και Ομοσπονδιών από τέσσερις Ηπείρους (Ευρώπη, Αμερική, Ασία και Αφρική) και τις μεγαλύτερες οικονομίες στον κόσμο -μεταξύ άλλων αυτές των Η.Π.Α., Κίνα, Ιαπωνία κ.α.- συμμετείχαν στην πρώτη συνάντηση για τη δημιουργία του Παγκόσμιου Συνδέσμου για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο (Global Ecommerce Association - GEA).

  Διαβάστε περισσότερα...