• 01/10/2019

  Με την Αιγίδα του GR.EC.A το “Fashion & Luxury Law & Business” by Tailored

  Με την Αιγίδα του GR.EC.A θα διεξαχθεί στις 01 & 02 Νοεμβρίου , το “Fashion & Luxury Law & Business” by Tailored , ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο «κομμένο και ραμμένο» στα μέτρα της βιομηχανίας της μόδας και της πολυτέλειας, το οποίο δημιουργήθηκε ως απάντηση στη ραγδαία ανάπτυξη του κλάδου στην Ελλάδα, προκειμένου να ανταποκριθεί στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες, στο όραμα και τις καινοτόμες ιδέες όσων δραστηριοποιούνται στον απαιτητικό αυτόν χώρο.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 20/09/2019

  Με την Αιγίδα του GR.EC.A το 8ο Συνέδριο e-Business & Social Media World

  Με την Αιγίδα του GR.EC.A θα διεξαχθεί το 8ο Συνέδριο e-Business & Social Media World με θεματικό τίτλο «Tune into The Cross-Channel» , την Παρασκευή 27/9/2019 στο Divani Caravel Hotel.

  Το 8ο e- Business & Social Media World θα εστιάσει στην omni-channel διαδραστική εμπειρία των χρηστών, ανεξάρτητα από το κανάλι ή τη συσκευή αλλά και στο προσωπικό engagement, εκεί που το cross-channel κάνει τη διαφορά!

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 20/09/2019

  Διαρθρωτική Προσαρμογή Εργαζομένων που απασχολούνται στο Εμπόριο ή επιθυμούν να απασχοληθούν σε αυτό, με σκοπό την ψηφιακή εξειδίκευση και τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών εφοδιαστικής αλυσίδας

  O GR.EC.A ενημερώνει με το παρόν τα μέλη του σχετικά με την  Πράξη με τίτλο “Διαρθρωτική Προσαρμογή Εργαζομένων που απασχολούνται στο Εμπόριο ή επιθυμούν να απασχοληθούν σε αυτό, με σκοπό την ψηφιακή εξειδίκευση και τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών εφοδιαστικής αλυσίδας” , που υλοποιεί η Ε.Σ.Ε.Ε.
   
  Η Πράξη αφορά σε υπηρεσίες Επαγγελματικής Συμβουλευτικής και στην υλοποίηση Προγραμμάτων Κατάρτισης (συνολικής διάρκειας 50 έως 120 ωρών) σε επιλεγμένες ειδικότητες και την Πιστοποίηση των αποκτηθεισών δεξιοτήτων από διαπιστευμένους φορείς πιστοποίησης, για την ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων και απόκτηση γνώσεων σε 7.000 εργαζόμενους, ανεξαρτήτως κλάδου και επιχείρησης που απασχολούνται, σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας. 

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 17/09/2019

  Με την υποστήριξη του GR.EC.A. το 2nd Optimization Academy Power Day

  Με την υποστήριξη του GR.EC.A. θα πραγματοποιηθεί το 2nd Optimization Academy Power Day. Ένα ολοήμερο εξειδικευμένο σεμινάριο που οδηγεί σε αυξημένα conversion rates και απευθύνεται σε eCommerce Specialists, marketers ιδιοκτήτες eShops και UX/UI specialists. 

  Ο GR.EC.A εξασφάλισε αποκλειστικά για τα μέλη του έκπτωση 20% με τη χρήση του coupon code: greca20

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 17/09/2019

  Με την Τιμητική υποστήριξη του GR.EC.A. θα διεξαχθεί το συνέδριο Οργάνωση των logistics για επιτυχημένο e-commerce

  Υπό την Τιμητική υποστήριξη του GR.EC.A. θα διεξαχθεί το συνέδριο "Οργάνωση των logistics για επιτυχημένο e-commerce" του Supply Chain, Sales & Customer Institute. Ένα σεμινάριο εκπαιδευτικού χαρακτήρα με σημαντικά δεδομένα που θα αυξήσουν την αποδοτικότητα των logistics και κατά συνέπεια και του συνόλου της επιχείρησης.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 12/09/2019

  Απολογισμός της Ημερίδας για ενημέρωση ηλεκτρονικών καταστημάτων που δέχονται ηλεκτρονικές πληρωμές μέσω καρτών

  Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Ημερίδα για την ενημέρωση των ηλεκτρονικών καταστημάτων που δέχονται ηλεκτρονικές πληρωμές μέσω καρτών , που διοργάνωσε ο GR.EC.A την Τετάρτη 04/09/2019 στο OTE Academy.

   

  Η ημερίδα αφορούσε τις νέες απαιτήσεις ασφαλείας στις συναλλαγές που διενεργούνται με τη χρήση καρτών πληρωμών (χρεωστικών, πιστωτικών και προπληρωμένων) που τίθενται σε ισχύ από τις 14/9/2019 όπου ενεργοποιείται πανευρωπαϊκά η οδηγία για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες πληρωμών και ως εκ τούτου θα εφαρμόζονται στην Ελλάδα αλλά και πανευρωπαϊκά νέες απαιτήσεις ασφαλείας στις συναλλαγές που διενεργούνται με τη χρήση καρτών πληρωμών.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 05/09/2019

  Ο GRECA συνυπογράφει την ομαλότερη εισαγωγή της εφαρμογής της Ισχυρής Πιστοποίησης Πελατών-SCA (PSD2)

  Ο GR.EC.A συνυπογράφει με τον Ε-commerce Europe επιστολή προς την Ευρωπαϊκή Αρχή Τραπεζών για την ομαλή εισαγωγή της εφαρμογής της Ισχυρής Πιστοποίησης Πελατών (SCA) σχετικά με τις ηλεκτρονικές πληρωμές , η οποία δημοσιεύθηκε στις 2 Αυγούστου.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 05/08/2019

  Ερωτηματολόγιο της Ευρωπαϊκής Αρχής Τραπεζών για τις ηλεκτρονικές πληρωμές

  Αγαπητά μέλη,


  όπως έχετε ίσως ενημερωθεί, στις 14/9/2019 ενεργοποιείται πανευρωπαϊκά η 
  οδηγία για της ηλεκτρονικές υπηρεσίες πληρωμών γνωστή ως PSD 2 (Payment Service Directive).

  Στα πλαίσια της προετοιμασίας της αγοράς για την υποδοχή των αλλαγών που θα έρθουν με αυτή την οδηγία, ο GR.EC.A. παρέχει τη βοήθεια του στην Ευρωπαϊκή Αρχή Τραπεζών (European Banking Authority - EBA), ώστε να καταρτίσει ένα ορθολογικό πλάνο υλοποίησης των αλλαγών που θα έρθουν.

   

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 26/07/2019

  Ημερίδα για την ενημέρωση των ηλεκτρονικών καταστημάτων που δέχονται κάρτες πληρωμών

  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Σύνδεσμος θα πραγματοποιήσει ημερίδα την Τετάρτη 04/09/2019 στο OTE Academy για την ενημέρωση των ηλεκτρονικών καταστημάτων που δέχονται ηλεκτρονικές πληρωμές μέσω καρτών , στα πλαίσια της εφαρμογής της της Οδηγίας (ΕΕ) 2015/2366 «για τις υπηρεσίες πληρωμών» γνωστή ως PSD 2 (Payment Service Directive).

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 28/06/2019

  Ενεργοποιείται πανευρωπαϊκά το άρθρο 96 της οδηγίας για τις ηλεκτρονικές πληρωμές

  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από την 14/9/2019 ενεργοποιείται πανευρωπαϊκά το άρθρο 96η της οδηγίας για της ηλεκτρονικές υπηρεσίες πληρωμών γνωστή ως PSD 2 (Payment Service Directive).

  Εδώ μπορείτε να βρείτε αναφορά της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με την οδηγία.

  H PSD2 είναι οδηγία η οποία θεσπίστηκε από τα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης με σκοπό την καταπολέμηση των συναλλαγών απάτης (Fraud) καθώς και την διακίνηση του μαύρου χρήματος.

  Όσον αφορά το μεγαλύτερο αριθμό μελών του συνδέσμου, η οδηγία αφορά τις συναλλαγές με κάρτες μέσω των ηλεκτρονικών συστημάτων των τραπεζικών ιδρυμάτων και των πιστοποιημένων ιδρυμάτων πληρωμών (Everypay, Viva κλπ).

  Διαβάστε περισσότερα...