• 03/03/2019

  Ρεκόρ Συμμετοχών στην Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου 2019!

  Με ρεκόρ συμμετοχών από Ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα ξεκίνησε η Eβδομαδα Hλεκτρονικού Eμπορίου που διοργανωνεί ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GR.EC.A., για έκτη χρονιά. Η εβδομάδα εορτασμού θα διαρκέσει από την Δευτέρα 4 έως την Δευτέρα 11 Μαρτίου και φέτος έχει διευρυμένες δράσεις και έντονη επικοινωνία προς τον τελικό καταναλωτή.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 15/02/2019

  Ο GR.EC.A. υποστηρίζει το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Εργαστηρίου ELTRUN, MOBECOM: Mobile E-Business and Commerce

  Ο GR.EC.A. υποστηρίζει το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Εργαστηρίου ELTRUN, MOBECOM: Mobile E-Business and Commerce και προσφέρει 20% έκπτωση σε όλα τα μέλη του.
  Απευθύνεται σε άτομα που επιθυμούν να κατασκευάσουν mobile 
  applications, ακόμα και αν δεν έχουν προηγούμενη γνώση προγραμματισμού!

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 05/02/2019

  Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου 2019!

  Το ελληνικό Ηλεκτρονικό Εμπόριο γιορτάζει για 6η συνεχή χρονιά!

  Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GR.EC.A., διοργανώνει για έκτη συνεχή χρονιά την Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή.


  Διαβάστε περισσότερα...

 • 23/01/2019

  Με την Υποστήριξη του GR.EC.A το eLearning πρόγραμμα του Ο.Π.Α με τίτλο Μαθαίνοντας τις Πτυχές του eCommerce

  Με την Υποστήριξη του GR.EC.A το eLearning πρόγραμμα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με τίτλο Μαθαίνοντας τις Πτυχές του eCommerce.

  Το πρόγραμμα εστιάζει σε πρακτικά ζητήματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη και χρήση καινοτόμων εφαρμογών ηλεκτρονικού εμπορίου. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην ανάπτυξη δεξιοτήτων για τη δημιουργία πλήρους επιχειρηματικού σχεδίου για μία εφαρμογή ηλεκτρονικού εμπορίου / ηλεκτρονικού επιχειρείν. 

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 15/01/2019

  Με την υποστήριξη του GRECA θα πραγματοποιηθεί, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το Optimization Academy Power Day

  Με την υποστήριξη του GRECA θα πραγματοποιηθεί, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το Optimization Academy Power Day, με εισηγητή τον Ivan Imhoff, CRO specialist και Ιδρυτή της Optimization Academy.

  Πρόκειται για ένα ολοήμερο, εκπαιδευτικό σεμινάριο, αποκλειστικά για Conversion Optimization, το οποίο απευθύνεται σε eCommerce Specialists, στελέχη Digital Marketing, ιδιοκτήτες eShops και UX/UI specialists.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 07/01/2019

  Ξεκίνησαν οι ανανεώσεις συνδρομών για το Έτος 2019!

  Αγαπητό μας Μέλος,

  Ευχόμαστε δυνατό ξεκίνημα για το νέο έτος. Εκ μέρους του ΔΣ του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου - GR.EC.A. ευχαριστούμε για την έμπρακτη εμπιστοσύνη που δείχνετε εσείς και άλλα 300 μέλη εταιρείες, στον Σύνδεσμο του κλάδου μας.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 03/01/2019

  Κανονισμός (ΕΕ) 2018/302, για την αντιμετώπιση του αδικαιολόγητου γεωγραφικού αποκλεισμού (geo-blocking)

  Αγαπητά μέλη του GRECA,

  σας ενημερώνουμε ότι τέθηκε σε ισχύ ο Κανονισμός (ΕΕ) 2018/302 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, για την αντιμετώπιση του αδικαιολόγητου γεωγραφικού αποκλεισμού (geo-blocking) και άλλων μορφών διακριτικής μεταχείρισης με βάση την ιθαγένεια, τον τόπο διαμονής ή τον τόπο εγκατάστασης των πελατών εντός της εσωτερικής αγοράς. Ο Κανονισμός ισχύει άμεσα σε όλα τα κράτη μέλη από τις 3.12.2018.


  Διαβάστε περισσότερα...

 • 19/12/2018

  Aποτελέσματα πανελλήνιας έρευνας ηλεκτρονικού εμπορίου 2018-19

  Τα αποτελέσματα της πανελλήνιας έρευνας ηλεκτρονικού εμπορίου 2018-19
  του ELTRUN/ΟΠΑ και ΣΕΛΠΕ

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 18/12/2018

  Ανακοίνωση παράτασης για το 2% του ΕΔΟΕΑΠ

  Με ανακοίνωση του ο ΕΔΟΕΑΠ έκανε γνωστό οτι παρατείνεται η προθεσμία δήλωσης των ΑΚΑ-ΑΚΕ μέχρι τις 21/01/2019. Υπενθυμίζεται ότι η προηγούμενη προθεσμία ήταν 30/09/2019.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 13/12/2018

  Τελετή Απονομής e-volution awards 2019

  Η μεγάλη, ετήσια γιορτή του ελληνικού e-commerce, τα e-volution awards, επιβράβευσε και φέτος τις βέλτιστες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο και επιχειρείν, υπό την αιγίδα του GR.E.CA.Περισσότερα από 500 υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς παρευρέθηκαν στην τελετή απονομής, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη,12 Δεκεμβρίου, στο Athenaeum InterContinental Athens, με παρουσιαστή τον Παναγιώτη Χατζηδάκη.


  Διαβάστε περισσότερα...