• 30/11/2018

  ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 22/11/2018

  Το Live Pitch για το e-Shop of the Year στις 4 Δεκεμβρίου,στο πλαίσιο του eCommerce Networking Day του GR.EC.A.

  Για πρώτη φορά, το καλύτερο Ελληνικό e-shop της χρονιάς που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα European E-Commerce Awards θα προκύψει με την διαδικασία Live Pitch ανοιχτού στο κοινό.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 12/11/2018

  Στις 04 Δεκεμβρίου το "εορταστικό" eCommerce Networking Day

  Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου - GR.EC.A, διοργανώνει την εκδήλωση - θεσμό που αφορά στη δικτύωση των στελεχών του κλάδου του eCommerce. Το επόμενο eCommerce Networking Day θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 04 Δεκεμβρίου 2018 στις 18:00  στο  Gazarte

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 09/11/2018

  Με την αιγίδα του GRECA το 14o e-business forum

  Υπό την αιγίδα του GR.EC.A θα διεξαχθεί την Τρίτη 04/12/2018 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το 14o e-business forum με θέμα Digital Business Transformation & Innovation από την Ε.Ε.Δ.Ε

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 08/11/2018

  Με την Αιγίδα του GR.EC.A to eCommerce Expo, το κορυφαίο γεγονός για το ηλεκτρονικό εμπόριο και τις τεχνολογίες στην Ελλάδα

  Με την Αιγίδα του GR.EC.A to eCommerce Expo, το κορυφαίο γεγονός για το ηλεκτρονικό εμπόριο και τις τεχνολογίες στην Ελλάδα 

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 10/10/2018

  Ημερίδα για ePayments στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο από τον GR.EC.A και την MyBank

  Ο GR.EC.A σε συνεργασία με την MyBank, ενώνουν τις δυνάμεις τους και συνεργάζονται έχοντας ως στόχο την ενημέρωση & εκπαίδευση επαγγελματιών και επιχειρήσεων αναφορικά με έναν νέο τρόπο πληρωμής στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 09/10/2018

  Υπό την αιγίδα του GRECA το διήμερο All Things Performance & Growth’18

  Ο GR.EC.A υποστηρίζει το διήμερο συνέδριο All Things Performance & Growth’18, το οποίο διοργανώνεται από το Marketing Week και τη ForestView και θα πραγματοποιηθεί στις 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου, στο OTEAcademy, στην Αθήνα. 

  Αξιοποιήστε την ειδική προσφορά για τα μέλη του GRECA, χρησιμοποιείστε τον κωδικό greca20 και κλείστε τώρα θέση με -20% προτού εξαντληθούν τα εισιτήρια.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 30/09/2018

  Ο GR.EC.A. έλαβε μέρος στο Board of Directors του Ecommerce Europe 2018

  Ο κ. Μάκης Σαββίδης, Αντιπρόεδρος GR.EC.A, Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας το τριήμερο 18-20/9 στις Βρυξέλλες στην σύνοδο κορυφής της πανευρωπαϊκής ομοσπονδίας ηλεκτρονικού εμπορίου εκπροσωπώντας την GRECA, με την συμμετοχή των 28 κρατών μελών και 80 παρατηρητών οργανισμών και επιχειρήσεων, κατά την διάρκεια της οποίας αναλύθηκαν εκτεταμένα τα προβλήματα και κατατέθηκαν σειρά προτάσεων για την αντιμετώπιση τους και την επόμενη ημέρα στο ευρωπαϊκό ηλεκτρονικό εμπόριο.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 20/09/2018

  Με σημαντικές βελτιώσεις & αλλαγές επιστρέφουν ανανεωμένα τα e-volution Awards 2019

  Με σημαντικές βελτιώσεις & αλλαγές επιστρέφουν ανανεωμένα τα e-volution Awards 2019.

  Τα δημοφιλή βραβεία αναδεικνύουν κάθε χρόνο τις βέλτιστες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο & επιχειρείν. Ο GRΕCA μέσα από την αιγίδα και το νέο του Διοικητικό Συμβούλιο, προχώρησε σε εισηγήσεις που θα ενδυναμώσουν περαιτέρω την ανταγωνιστικότητα & κύρος της φετινής διοργάνωσης. 

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 29/08/2018

  Με την Αιγίδα του GR.EC.A ο νέος κύκλος της e-Academy

  Ξεκινά 15 Οκτωβρίου, με την υποστήριξη του GR.EC.A. και
  20% έκπτωση για τα μέλη του, ο νέος κύκλος της e-Academy
  από το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη και την
  eSkills Center by Convert Group.

  Διαβάστε περισσότερα...