• 24/10/2019

  Ενημέρωση για τις Ενδιάμεσες φθινοπωρινές Εκπτώσεις – Ημερομηνίες για Black Friday και Cyber Monday

  Αγαπητά μέλη ,

   

  θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι πλησιάζει ο πρώτος μήνας των εκπτώσεων για τη φετινή σεζόν, καθώς την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου ξεκινούν οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν 15 ημέρες.

   

  Ως Black Friday (ή «Μαύρη Παρασκευή») ορίζεται συνήθως η 4η Παρασκευή του Νοεμβρίου. Αλλά πάντα ακολουθεί την ημέρα των Ευχαριστιών (28/11). Ημέρα στην οποία καταγράφονται μεγάλοι τζίροι , με τους καταναλωτές να εκμεταλλεύονται τις υψηλές εκπτώσεις. Ένα έθιμο που τα τελευταία χρόνια έχει μεγάλη απήχηση και στην ελληνική πραγματικότητα. Ετσι, φέτος η Black Friday 2019 θα είναι στις 29 Νοεμβρίου 2019.  

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 15/10/2019

  Ημερίδα για το Brexit και τις Επιχειρήσεις

  Ο GR.EC.A συμμετείχε στην Ημερίδα με θέμα: “Ημερίδα No Deal Brexit, Προετοιμασία της Δημόσιας Διοίκησης και Επιχειρήσεων για την περίπτωση αποχώρησης του Η.Β. από την Ε.Ε. χωρίς συμφωνία” που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019, από το Υπουργείο Εξωτερικών.

  Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο δράσεων του Υπουργείου Εξωτερικών για την διάχυση της πληροφόρησης για τα μέτρα που έχει λάβει η ελληνική Δημόσια Διοίκηση σχετικά με την αντιμετώπιση ενός ενδεχόμενου άτακτου Brexit, καθώς και για την ευαισθητοποίηση των επιχειρηματικών, οικονομικών και επαγγελματικών φορέων που δραστηριοποιούνται στο Ηνωμένο Βασίλειο, ώστε να προετοιμαστούν και από πλευράς τους, εγκαίρως και επαρκώς, για την πιθανότητα αποχώρησης του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ένωση χωρίς συμφωνία.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 15/10/2019

  Με την υποστήριξη του GR.EC.A. το "ne33 Conference"

  Με την υποστήριξη του GR.EC.A. θα διεξαχθεί στις 8 Νοεμβρίου το ne33 Conference, ένα συνέδριο που θα παρουσιάσει τις τελευταίες τάσεις και καινοτομίες, τις στρατηγικές ανάπτυξης αλλά και τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες των νέων επιχειρηματικών μοντέλων του κλάδου του Εμπορίου.

  Το ne33 Conference είναι το νέο γεγονός του ηλεκτρονικού εμπορίου στην ελληνόφωνη αγορά και απευθύνεται σε όλα τα υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου, επιχειρήσεων retail, κατασκευαστών και επώνυμων εταιρειών ανεξαρτήτως κλάδου, μεγέθους και γεωγραφικής περιφέρειας, που θέλουν να διαμορφώσουν την ανάπτυξη του μελλοντικού εμπορίου.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 04/10/2019

  Με την Αιγίδα του GR.EC.A το eCommerce & Digital Marketing Expo

  Η έκθεση eCommerce & Digital Marketing Expo και ο GR.EC.A, συνεργάζονται για να παρουσιάσουν στο σύνολο του κλάδου του Ηλεκτρονικού Εμπορίου όλες τις εξελίξεις που θα συμβάλλουν στην περαιτέρω ανάπτυξή του.

   

  Η ECDM Expo είναι η μόνη διοργάνωση στην Ελλάδα που απευθύνεται στους επιχειρηματίες από όλη τη χώρα αλλά και την ευρύτερη περιοχή, που δραστηριοποιούνται στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο και τους παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες που αφορούν στις δραστηριότητές τους.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 03/10/2019

  Ο Eλληνικός νόμος για την προστασία των προσωπικών δεδομένων

  Τον δεκαπενταύγουστο τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο νόμου για τη μεταφορά του Γενικού Κανονισμού 2016/679 για την Προστασία των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (GDPR) και την προσαρμογή του στην ελληνική έννομη τάξη & στην ελληνική νομοθεσία, το οποίο ψηφίστηκε στις 26.08.2019 με τη διαδικασία του κατεπείγοντος. 

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 01/10/2019

  Με την Αιγίδα του GR.EC.A το “Fashion & Luxury Law & Business” by Tailored

  Με την Αιγίδα του GR.EC.A θα διεξαχθεί στις 01 & 02 Νοεμβρίου , το “Fashion & Luxury Law & Business” by Tailored , ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο «κομμένο και ραμμένο» στα μέτρα της βιομηχανίας της μόδας και της πολυτέλειας, το οποίο δημιουργήθηκε ως απάντηση στη ραγδαία ανάπτυξη του κλάδου στην Ελλάδα, προκειμένου να ανταποκριθεί στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες, στο όραμα και τις καινοτόμες ιδέες όσων δραστηριοποιούνται στον απαιτητικό αυτόν χώρο.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 20/09/2019

  Με την Αιγίδα του GR.EC.A το 8ο Συνέδριο e-Business & Social Media World

  Με την Αιγίδα του GR.EC.A θα διεξαχθεί το 8ο Συνέδριο e-Business & Social Media World με θεματικό τίτλο «Tune into The Cross-Channel» , την Παρασκευή 27/9/2019 στο Divani Caravel Hotel.

  Το 8ο e- Business & Social Media World θα εστιάσει στην omni-channel διαδραστική εμπειρία των χρηστών, ανεξάρτητα από το κανάλι ή τη συσκευή αλλά και στο προσωπικό engagement, εκεί που το cross-channel κάνει τη διαφορά!

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 20/09/2019

  Διαρθρωτική Προσαρμογή Εργαζομένων που απασχολούνται στο Εμπόριο ή επιθυμούν να απασχοληθούν σε αυτό, με σκοπό την ψηφιακή εξειδίκευση και τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών εφοδιαστικής αλυσίδας

  O GR.EC.A ενημερώνει με το παρόν τα μέλη του σχετικά με την  Πράξη με τίτλο “Διαρθρωτική Προσαρμογή Εργαζομένων που απασχολούνται στο Εμπόριο ή επιθυμούν να απασχοληθούν σε αυτό, με σκοπό την ψηφιακή εξειδίκευση και τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών εφοδιαστικής αλυσίδας” , που υλοποιεί η Ε.Σ.Ε.Ε.
   
  Η Πράξη αφορά σε υπηρεσίες Επαγγελματικής Συμβουλευτικής και στην υλοποίηση Προγραμμάτων Κατάρτισης (συνολικής διάρκειας 50 έως 120 ωρών) σε επιλεγμένες ειδικότητες και την Πιστοποίηση των αποκτηθεισών δεξιοτήτων από διαπιστευμένους φορείς πιστοποίησης, για την ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων και απόκτηση γνώσεων σε 7.000 εργαζόμενους, ανεξαρτήτως κλάδου και επιχείρησης που απασχολούνται, σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας. 

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 17/09/2019

  Με την υποστήριξη του GR.EC.A. το 2nd Optimization Academy Power Day

  Με την υποστήριξη του GR.EC.A. θα πραγματοποιηθεί το 2nd Optimization Academy Power Day. Ένα ολοήμερο εξειδικευμένο σεμινάριο που οδηγεί σε αυξημένα conversion rates και απευθύνεται σε eCommerce Specialists, marketers ιδιοκτήτες eShops και UX/UI specialists. 

  Ο GR.EC.A εξασφάλισε αποκλειστικά για τα μέλη του έκπτωση 20% με τη χρήση του coupon code: greca20

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 17/09/2019

  Με την Τιμητική υποστήριξη του GR.EC.A. θα διεξαχθεί το συνέδριο Οργάνωση των logistics για επιτυχημένο e-commerce

  Υπό την Τιμητική υποστήριξη του GR.EC.A. θα διεξαχθεί το συνέδριο "Οργάνωση των logistics για επιτυχημένο e-commerce" του Supply Chain, Sales & Customer Institute. Ένα σεμινάριο εκπαιδευτικού χαρακτήρα με σημαντικά δεδομένα που θα αυξήσουν την αποδοτικότητα των logistics και κατά συνέπεια και του συνόλου της επιχείρησης.

  Διαβάστε περισσότερα...