• 28/02/2020

  Απολογισμός Φορολογικού & Νομικού Workshop για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο

  Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A) διοργάνωσε  Φορολογικό & Νομικό Workshop για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο σε συνεργασία με την Δικηγορική Εταιρεία Κυριακίδης-Γεωργόπουλος με τίτλο : "Χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης – Δίκαιο & Ηλεκτρονικό Εμπόριο".

   

  Στόχος της εκδήλωσης ήταν να καλύψει την ανάγκη ενημέρωσης υφιστάμενων και νέων επιχειρήσεων για επίκαιρα νομικά και φορολογικά θέματα που άπτονται του ηλεκτρονικού εμπορίου.

  Δείτε τις ενότητες του Workshop & κατεβάστε τις σχετικές παρουσιάσεις. 

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 26/02/2020

  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ 2020

  Η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου αποτελεί τη μεγαλύτερη γιορτή του Ελληνικού eCommerce, και διοργανώνεται για έβδομη χρονιά από  τον Ελληνικό Σύνδεσμο Hλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A) &  τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

  Φέτος , η περίοδος εορτασμού είναι από την  Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020 έως την Κυριακή  05 Απριλίου 2020.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 13/02/2020

  Με την Αιγίδα του GR.EC.A το συνέδριο e-Commerce CONFERENCE 2020

  Με την Αιγίδα του GR.EC.A θα διεξαχθεί το συνέδριο e-Commerce CONFERENCE 2020 & εξασφαλίσαμε έκπτωση 15% για τα μέλη του Συνδέσμου. Κλείστε τη θέση σας εδώ.  

  Πρόκειται για ένα ετήσιο συνέδριο για το ηλεκτρονικό επιχειρείν που πραγματοποιείται για 11η χρονιά και διοργανώνεται από το Marketing Week.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 12/02/2020

  Με την Τιμητική υποστήριξη του GR.EC.A. θα διεξαχθούν τα Supply Chain Awards 2020

  Υπό την Τιμητική υποστήριξη του GR.EC.A. θα διεξαχθούν τα Supply Chain Awards 2020. Πρόκειται για την 5η διοργάνωση των βραβείων που έχουν ως στόχο την ανάδειξη και επιβράβευση καλών πρακτικών, καινοτόμων πρωτοβουλιών και έργων στους τομείς της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, των Logistics και των Μεταφορών.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 04/02/2020

  Ο GR.EC.A διοργανώνει Φορολογικό & Νομικό Workshop για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο

  Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A)  αφουγκραζόμενος τις ανάγκες των μελών του, διοργανώνει Φορολογικό & Νομικό Workshop για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο σε συνεργασία με την Δικηγορική Εταιρεία Κυριακίδης-Γεωργόπουλος με θέμα : <<Χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης – Δίκαιο & Ηλεκτρονικό Εμπόριο>>.

  Το  Workshop  θα πραγματοποιηθεί την  Τετάρτη 19/02/2020 στο OTEACADEMY με  Δωρεάν Συμμετοχή για όλα τα στελέχη των ηλεκτρονικών καταστημάτων.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 04/02/2020

  Με την Υποστήριξη του GR.EC.A το eLearning πρόγραμμα του Ο.Π.Α με τίτλο Μαθαίνοντας τις Πτυχές του eCommerce

  Με την Υποστήριξη του GR.EC.A το eLearning πρόγραμμα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με τίτλο Μαθαίνοντας τις Πτυχές του eCommerce.

  Το πρόγραμμα εστιάζει σε πρακτικά ζητήματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη και χρήση καινοτόμων εφαρμογών ηλεκτρονικού εμπορίου. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην ανάπτυξη δεξιοτήτων για τη δημιουργία πλήρους επιχειρηματικού σχεδίου για μία εφαρμογή ηλεκτρονικού εμπορίου / ηλεκτρονικού επιχειρείν. 

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 04/02/2020

  Υποχρεωτική η εγγραφή των ηλεκτρονικών καταστημάτων στο μητρώο Γ.Ε.ΜΗ.

  Αγαπητά μέλη,

   

  θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι επήλθαν μεταβολές στο θεσμικό πλαίσιο των εταιρειών που ασκούν ηλεκτρονικό και εξ αποστάσεως εμπόριο σύμφωνα με το ν.4635/30-10-19 ο οποίος εμπεριέχει τις νέες διατάξεις για τα ηλεκτρονικά καταστήματα για το Γ.Ε.ΜΗ, όπου πλέον καθίσταται υποχρεωτική η εγγραφή των ηλεκτρονικών καταστημάτων στο μητρώο Γ.Ε.ΜΗ.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 29/01/2020

  Υπό την Αιγίδα του GR.EC.A. το 6ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο Δικαίου Μέσων Ενημέρωσης και Επικοινωνίας

  Με την Αιγίδα του GR.EC.A. & του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης θα διεξαχθεί το 6ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο Δικαίου Μέσων Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με θέμα «DIGITAL PLATFORMS & SOCIAL MEDIA: Νομοθετικές Eξελίξεις & Σύγχρονες Προκλήσεις», που διοργανώνει η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ και το επιστημονικό περιοδικό «Δίκαιο Μέσων Ενημέρωσης και Επικοινωνίας» (ΔiΜΕΕ). Ένα Συνέδριο που Ακαδημαϊκοί και εξειδικευμένοι νομικοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα μιλήσουν για τα κρίσιμα ζητήματα που προκύπτουν από την εξέλιξη της επίδρασης και την ενίσχυση του ρόλου των ψηφιακών πλατφορμών και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στον σύγχρονο κόσμο, τις νομοθετικές προσπάθειες ρύθμισης του πλαισίου λειτουργίας τους και τις συνεχείς προκλήσεις που ανακύπτουν.  

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 24/01/2020

  Highlights του GR.EC.A για το 2019!

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 15/01/2020

  Υπο την αιγίδα του GR.EC.A το #JobDay DEV

  Με την αιγίδα του GR.EC.A θα διεξαχθεί η ημερίδα  #JobDay DEV με παρουσία επιχειρήσεων από τον κλάδο της πληροφορικής, συνεντεύξεις, LinkedIn tips, workshops, συμβουλές αναφορικά με τα εργασιακά δικαιώματα και networking με YouTubers, experts της πληροφορικής, διοργανώνει για πρώτη χρονιά φέτος το Skywalker.gr στο πλαίσιο των δράσεών του «Επί το Έργον».

  Το #JobDay DEV θα διεξαχθεί στο Σεράφειο του δήμου Αθηναίων, Πειραιώς & Πέτρου Ράλλη, την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 από τις 12:00 έως τις 20:00.

  Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

  Διαβάστε περισσότερα...