• 22/06/2015

  Εξαιρετικά Αποτελέσματα Δικτύωσης στο 4ο eCommerce Networking Day

  Ο GRECA διοργάνωσε για τέταρτη φορά μία ξεχωριστή εκδήλωση για την δικτύωση των στελεχών του κλάδου μας. Το eCommerce Networking Day πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Ιουνίου στον εντυπωσιακό χώρο Workshop Dionisis Sotovikis στη Σωρού 22 στο Μαρούσι.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 08/06/2015

  Πρόσκληση Τακτικής ΓΣ GRECA & Αρχαιρεσίες για νέο ΔΣ

  Πρόσκληση
  Των Μελών του Σωματείου με την Επωνυμία
  «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ»
  και τον Διακριτικό Τίτλο Ε.Σ.Η.Ε 
  στην Τακτική Γενική Συνέλευση της 29ης Ιουνίου 2015
  (και επαναληπτική την 30η Ιουνίου 2015)

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 08/06/2015

  eCommerce Networking Day την Τρίτη 16 Ιουνίου

  Μία ξεχωριστή εκδήλωση για την δικτύωση των στελεχών του κλάδου μας.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 22/05/2015

  Πρωτοποριακό Benchmark Ηλ. Εμπορίου στην Ελλάδα από τον GRECA

  Συγκρίνετε και βελτιώστε την επίδοσή σας στο eCommerce δωρεάνανώνυμα και σε πραγματικό χρόνο!

  GRECA σε συνεργασία με τον Ecommerce Europe σας παρουσιάζει το Ecommerce Benchmark, μια απολύτως δωρεάν υπηρεσία για τα μέλη του GRECA που σας επιτρέπει να συγκρίνετε ανώνυμα και με ασφάλεια τις δραστηριότητές σας στο eCommerce με αυτές των ανταγωνιστών σας, έχοντας ως βάση 21 KPI's (όπως Conversion Rate, % of Repeat BuyersCPC, % of ReturnBounce Rate, κτλ). Mε λίγα "click" θα λάβετε απαντήσεις για τα KPI's που απαντάτε καθώς και επαγγελματικές συμβουλές σχετικά με το πως να βελτιώσετε το e-shop σας. Σύντομα, τα μέλη του GRECA θα μπορούν να συγκρίνουν τα KPI τους μόνο με τον αντίστοιχο μέσο όρο του κλάδου στην Ελλάδα. Κάνοντας τώρα εγγραφή στο Free Benchmark ​αποκτάτε και δωρεάν reports του κλάδου στην Ευρώπη.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 22/05/2015

  Θετική αξιολόγηση του GRECA από τα μέλη του

  Θετικά αξιολόγησαν τον GRECA και το έργο που επιτελεί τα μέλη του σε πρόσφατη έρευνα που διεξήγαγε ο Σύνδεσμος. 

  Με αφορμή τον σχεδιασμό δράσεων μας για το 2015, το ΔΣ ζήτησε από τα μέλη του Συνδέσμου να αξιολογήσουν το έργο μας για το 2014 και αφετέρου να μας καθοδηγήδουν για τις ενέργειες που θέλουν να κάνουμε για τον κλάδο του eCommerce για την νέα χρονιά.

  Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν πως η πλειοψηφία των μελών μας είναι ευχαριστημένοι και θέλοντας να διατηρήσουμε τα υψηλά επίπεδα ικανοποίησης, 
  οργανώσαμε τις ενέργειες μας για το 2015 σύμφωνα με τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των μελών του Συνδέσμου.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 05/05/2015

  Μεγάλη Ανταπόκριση στο eCommerce Cross-border Cluster - 2η Συνάντηση

  Με ιδιαίτερα θετική ανταπόκριση αντιμετώπισαν οι Έλληνες eTailers, την πρωτοβουλία του GR.EC.A, να δημιουργήσει το πλαίσιο για ένα Συνεργατικό Cluster Διασυνοριακού Ηλεκτρονικού Εμπορίου. Στη πρώτη συνάντηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, έδωσε το παρόν πλήθος ανώτατων και ανώτερων στελεχών, εκπροσωπώντας περισσότερα από 50 δημοφιλή Ηλεκτρονικά καταστήματα, που παρουσιάζουν ήδη εξαγωγική δραστηριότητα ή βρίσκονται σε σχεδιασμό της στρατηγικής εξαγωγών τους. Στηρίζοντας τη δυναμική της κίνησης αυτής, ο GR.EC.A. καλεί εκ νέου όλους τους ενδιαφερόμενους σε συνάντηση στις 12 Μαΐου, όπου θα παρευρεθούν και εκπρόσωποι του eCommerce Europe, του Πανευρωπαϊκού Φορεά για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο, με σκοπό να στηρίξουν έμπρακτα την πρωτοβουλία του Συνδέσμου.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 15/04/2015

  Cluster για το Διασυνοριακό Ηλ. Εμπόριο Δημιουργεί ο GRECA - 1η Συνάντηση

  GRECA ανακοίνωσε ότι ξεκινάει τις διαδικασίες δημιουργίας cluster για το διασυνοριακό ηλεκτρονικό εμπόριο με στόχο να υποστηρίξει τα Ελληνικά e-shops στην εξαγωγική δραστηριότητά τους.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 08/04/2015

  O GRECA Ανακοινώνει Trustmark για τα Ελληνικά eShops

  Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A.  – Greek Ecommerce Association), το εθνικό όργανο για τον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ανακοινώνει τη θέσπιση Σήματος Αξιοπιστίας (Trustmark) στα Ελληνικά eShops σε συνεργασία με το Εργαστήριο ELTRUN. Σκοπός η ενίσχυση της εμπιστοσύνης και της ασφάλειας των καταναλωτών, κατά τη διάρκεια των online συναλλαγών τους. 

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 07/04/2015

  O Φώτης Αντωνόπουλος αναλαμβάνει Νέος Πρόεδρος του GR.EC.A.

  Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A.  – Greek Ecommerce Association), το εθνικό όργανο για τον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ανακοινώνει ότι κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου, από την Παρασκευή 3 Απριλίου 2015, ο Φώτης Αντωνόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα Προέδρου του Συνδέσμου.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 06/03/2015

  Το 1ο βήμα για την εξωστρέφεια των ελληνικών e-shops

  Στις προτεραιότητες του GRECA η εξωστρέφεια των ελληνικών e-shops και η μείωση το κόστος μεταφοράς παραγγελιών στο εξωτερικό.
  Για το σκοπό αυτό, δημιουργήσαμε 2 ερωτηματολόγια ώστε να αποκτήσουμε καλή οπτική της υπάρχουσας κατάστασης.

  Διαβάστε περισσότερα...