• 01/12/2015

  Λίστα των e-shops που συμμετέχουν στην Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου 2015

  Δείτε τη λίστα των e-shops που συμμετέχουν στην Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου που διοργανώνει ο GR.EC.A. για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 24/11/2015

  Την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου ξεκινάει η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου από τον GR.EC.A.

  Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GR.EC.A., διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά την Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού. Φέτος, η εβδομάδα εορτασμού θα διαρκέσει από την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου έως την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου. Κατά το διάστημα αυτό, πλήθος ελληνικών ηλεκτρονικών καταστημάτων θα παρέχει ελκυστικές προσφορές προς το καταναλωτικό κοινό, προτρέποντάς το να “βιώσει” την online αγοραστική εμπειρία.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 20/11/2015

  Υπό την αιγίδα του GR.EC.A. το σεμινάριο του ELTRUN, Online Promotion & Analytics

  Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GR.EC.A, στο πλαίσιο των ενεργειών που πραγματοποιεί και στοχεύουν στην εκπαίδευση των μελών του πάνω σε θέματα του ηλεκτρονικού εμπορίου, υποστηρίζει με την αιγίδα του το σεμινάριο του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) με τίτλο "Online Promotion & Analytics". Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 4 & 5 Δεκεμβρίου στις Εγκαταστάσεις του Κέντρου Στήριξης Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας (Κεφαλληνίας 46, Αθήνα, 2ος όροφος).

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 09/11/2015

  eCommerce Networking Day την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου από τον GR.EC.A.

  Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GR.EC.A, διοργανώνει για πέμπτη συνεχή φορά τη ξεχωριστή εκδήλωση, που πλέον τείνει να γίνει θεσμός και αφορά στη δικτύωση των στελεχών του ανερχόμενου κλάδου του eCommerce. Το επόμενο eCommerce Networking Day θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου στις 7:00 το βράδυ στον χώρο του Orange Grove στο κέντρο της Αθήνας (Λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου 5).

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 26/10/2015

  Ο Πάρης Κορωναίος νέος Γενικός Διευθυντής του GR.EC.A.

  Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GR.EC.A. (Greek Ecommerce Association), το εθνικό όργανο για τον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ανακοινώνει ότι κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Πάρης Κορωναίος αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 30/07/2015

  Ο GRECA δίνει Προσωρινή Λύση στις Ηλεκτρονικές Πληρωμές

  Ο GRECA ανακοινώνει ότι μετά από σχεδιασμό 3 εβδομάδων εξασφάλισε προπληρωμένες πιστωτικές κάρτες που έχουν εκδοθεί από τράπεζα του εξωτερικού. Με αυτό τον τρόπο υποστήριξε άμεσα τα μέλη του, που αντιμετώπισαν δυσκολίες στις πληρωμές καθοριστικής σημασίας υπηρεσιών όπως hosting, domains, operations management, cloud-based services, κτλ.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 27/07/2015

  Ο Δημήτρης Θεοφάνους Νέος Πρόεδρος του GRECA

  Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GR.EC.A. (Greek Ecommerce Association), ανακοινώνει ότι κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου, από την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015, ο Δημήτρης Θεοφάνουςαναλαμβάνει καθήκοντα Προέδρου του Συνδέσμου.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 23/07/2015

  Εξελέγη το νέο Δ.Σ. του GRECA

  Νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξελέγη στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του GR.EC.A  η οποία πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 22 Ιουλίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 06/07/2015

  Γραμμή Υποστήριξης για eShops Ανακοινώνει ο GRECA

  Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GRECA, το εθνικό όργανο για τον κλάδο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ανακοινώνει τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης προς τα μέλη του, ώστε να συγκεντρώσει αιτήματα έκτακτης ανάγκης που αυτά αντιμετωπίζουν.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 29/06/2015

  Αναβολή της Επαναληπτικής ΓΣ του GRECA για 22 Ιουλίου

  Αγαπητά μέλη του GRECA,

  λόγω των συνθηκών το ΔΣ αποφάσισε να αναβάλει την επαναληπτική ΓΣ της Τρίτης 30ης Ιουνίου για την Τετάρτη 22 Ιουλίου, 6μμ στον ίδιο χώρο (Radisson Blu Park, Λεωφ. Αλεξάνδρας 10, Αθήνα). 

  Μία Γενική Συνέλευση γίνεται ακόμα πιο σημαντική για όλους μας, όταν υπάρχουν δυσκολίες μπροστά μας.

  το ΔΣ του GRECA

  Διαβάστε περισσότερα...