• 20/10/2016

  Ο GR.EC.A. υποστηρίζει την ετήσια έρευνα ηλεκτρονικού εμπορίου B2C 2016 του ELTRUN

  Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου - GR.EC.A. υποστηρίζει για μία ακόμα χρονιά την Ετήσια Έρευνα Ηλεκτρονικού Εμπορίου B2C 2016 που διεξάγει το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν - ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 18/10/2016

  Με την υποστήριξη του GR.EC.A. ξεκινά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα e-Commerce Project Manager

  Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου - GR.EC.A. υποστηρίζει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα e-Commerce Project Manager (Οκτώβριος 2016 - Ιανουάριος 2017) που διοργανώνει το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη και ξεκινά στις 26 Οκτωβρίου 2016.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 13/10/2016

  Συνάντηση του GR.EC.A. με την Διευθύντρια Πολιτικής Καταναλωτών στη Γενική Διεύθυνση Δικαιοσύνης και Καταναλωτών της Ε.Ε., κ. Δέσποινα Σπανού​​

  Ο Γενικός Διευθυντής του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου - GR.EC.A., κ. Πάρης Κορωναίος, συναντήθηκε την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016, με την Διευθύντρια Πολιτικής Καταναλωτών στη Γενική Διεύθυνση Δικαιοσύνης και Καταναλωτών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κυρία Δέσποινα Σπανού. Στη συνάντηση έλαβε, επίσης, μέρος η νομική σύμβουλος του Συνδέσμου, κυρία Μίνα Ζούλοβιτς.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 12/10/2016

  Ecommerce Europe: Ποιες είναι οι επερχόμενες αλλαγές στην παράδοση δεμάτων εντός Ε.Ε.

  Στις 21 Σεπτεμβρίου, ο Ecommerce Europe, ο Πανευρωπαϊκός φορέας ηλεκτρονικού εμπορίου, διοργάνωσε μια συζήτηση στρογγυλής τραπέζης υψηλού επιπέδου, η οποία φιλοξενήθηκε από τη Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ολλανδίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 05/10/2016

  O GR.EC.A. συνεργάζεται με την Enterprise Greece για την ενίσχυση της τεχνολογικής εξωστρέφειας

  Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου - GR.EC.A. συνεργάζεται με την Enterprise Greece (Ελληνικής Εταιρείας Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.) για την ενίσχυση της εξωστρέφειας του κλάδου της τεχνολογίας.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 03/10/2016

  Ο GR.EC.A. έλαβε μέρος στο πανευρωπαϊκό Round Table για το Parcel Delivery

  Ο GR.EC.A. έλαβε μέρος στο High Level Round Table για το Parcel Delivery, το οποίο διοργανώθηκε από τον Ecommerce Europe και πραγματοποιήθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου σε αίθουσα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες.


  Διαβάστε περισσότερα...

 • 29/09/2016

  Ο GR.EC.A. υποστήριξε το 1ο Συνέδριο της "Ν" για τα καταναλωτικά αγαθά και το λιανεμπόριο

  Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου - GR.EC.A. υποστήριξε το "1ο Συνέδριο της Ναυτεμπορικής για τα Καταναλωτικά Αγαθά και το Λιανεμπόριο", το οποίο πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016 στο Divani Caravel.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 28/09/2016

  Υπό την αιγίδα του GR.EC.A. διεξάγεται το συνέδριο "Game Changer in Digital Marketing"

  Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου - GR.EC.A. υποστηρίζει με την αιγίδα του το συνέδριο “Game Changer in Digital Marketing”, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016, στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, στην Αθήνα.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 22/09/2016

  O GR.EC.A. υποστηρίζει το eTail Operations & Delivery Conference

  Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου - GR.EC.A. υποστηρίζει το
  "eTail Operations & Delivery Conference" που διοργανώνει η Boussias Communications την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016 στο Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 15/09/2016

  Ο GR.EC.A. συμμετείχε στην εκδήλωση της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου για την Εξωδικαστική Επίλυση Διαφορών (ΕΕΔ)

  Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή στο πλαίσιο της 81ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης διοργάνωσε εκδήλωση με θέμα “Εναλλακτική – Ηλεκτρονική Επίλυση Διαφορών – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε..!”.

  Διαβάστε περισσότερα...