20/09/2019

Με την Αιγίδα του GR.EC.A το 8ο Συνέδριο e-Business & Social Media World

Με την Αιγίδα του GR.EC.A θα διεξαχθεί το 8ο Συνέδριο e-Business & Social Media World με θεματικό τίτλο «Tune into The Cross-Channel» , την Παρασκευή 27/9/2019 στο Divani Caravel Hotel.

Το 8ο e- Business & Social Media World θα εστιάσει στην omni-channel διαδραστική εμπειρία των χρηστών, ανεξάρτητα από το κανάλι ή τη συσκευή αλλά και στο προσωπικό engagement, εκεί που το cross-channel κάνει τη διαφορά!

Η ίδια ανάγκη ανάλογης εμπειρίας υπάρχει φυσικά και στο Digital Marketing, αφού και εκεί η αίσθηση που πρέπει να αποκομίζουν οι χρήστες επιβάλλεται να είναι ενιαία και παράλληλα εξατομικευμένη, προκειμένου να «κεντρίσει» το ενδιαφέρον των personas στις οποίες απευθύνεται.

Θα αναλυθούν οι τάσεις και θα συζητηθούν θέματα όπως: Customer Experience, Customer Satisfaction, Conversion, Payments, Security, Performance, Logistics, E-mail marketing, Mobility, SEO / SEA, Useful Data, Analytics, Tools κ.α.

Στην πράξη πρόκειται για δύο ξεχωριστά -από κάθε άποψη- συνέδρια, προκειμένου να εστιάσουμε σε βάθος τόσο στις απαιτήσεις του e-business όσο και σε αυτές του digital marketing. Στο τέλος, υπάρχει μία κοινή ολομέλεια η οποία επιβεβαιώνει το γεγονός οι συγκεκριμένες αγορές αλληλοσυμπληρώνονται.  

Κάθε επιχείρηση, κάθε επαγγελματίας, έχει τη δυνατότητα να επηρεάσει το μελλοντικό τοπίο της Ψηφιακής Οικονομίας.

Ελάτε
στο 8o e- Business & Social Media World να μάθετε πώς!