27/04/2020

Ειδική προσφορά τηλεοπτικής προβολής, αποκλειστικά για τα μέλη του GR.EC.A. από την Ira Media.

Ειδική προσφορά τηλεοπτικής προβολής, αποκλειστικά για τα μέλη του GR.EC.A.  από την Ira Media

Συγκεκριμένα, θέλοντας να αναδείξει τη προσφορά του κλάδου μας στη δοκιμαζόμενη ελληνική κοινωνία και οικονομία, η Ira Media, το μεγαλύτερο ανεξάρτητο Media Agency στην Ελλάδα, παρέχει στο Σύνδεσμο μας δωρεάν υπηρεσίες planning & buying, παραγωγής τηλεοπτικού spot αλλά και διαφημιστικό χρόνο στη Τηλεόραση.  Αυτές οι ενέργειες αφορούν την προβολή της καμπάνια μας «Μένουμε Σπίτι και οι Άνθρωποι του e-commerce δίπλα μας!».

Η καμπάνια θα απευθύνεται σε όλο το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό καθώς έχει στόχο την ενημέρωση σχετικά με τις τεράστιες προσπάθειες και την κοινωνική ευθύνη που αναλαμβάνει το Ελληνικό ηλεκτρονικό εμπόριο στην περίοδο της κρίσης COVID - 19. Οι άνθρωποι πίσω από τις εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου είναι εκεί σε καθημερινή βάση για να στηρίξουν την οικονομία και όλους όσους τους έχουν ανάγκη.


Σημεία αυτής της προσφοράς είναι :

  • Ειδικές εκπτώσεις άνω του 35%  σε TV BUYING με δυνατότητα τηλεοπτικής καμπάνιας από 20.000€ για ένα μήνα
  • Δυνατότητα δωρεάν δημιουργίας τηλεοπτικού σποτ και
  • εκπτώσεις της τάξεως του 40% για την αξιοποίηση των performance marketing Α.Ι. τηλεοπτικών εργαλείων της πλατφόρμας Leadmark της Ira Media για μέτρηση της απόδοσης των TV Spots στις πωλήσεις (TV Attribution).

Περισσότερες πληροφορίες μπορεί όποιος επιθυμεί να βρει στο ακόλουθο link http://ira.media/eidikes-prosfores-gia-ta-meli-tou-greek-e-commerce/


 ή επικοινωνώντας απ’ευθείας με την Ira Media στο sales@ira.media ή στο τηλέφωνο 2152150740