• 22/10/2019

  Γνωρίστε την πλατφόρμα της Scibyl

  Η πλατφόρμα της Scibyl, βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη, παράγει γνώση για την αγοραστική συνήθεια του καταναλωτή και την χρησιμοποιεί προς όφελος των ηλεκτρονικών καταστημάτων.

  Παρακολουθώντας την συμπεριφορά του χρήστη, προτείνει αντίστοιχα προϊόντα, ανάλογα με τις προτιμήσεις του. Μία μορφή εξατομίκευσης για κάθε πελάτη, με στόχο να δημιουργήσει μια μοναδική εμπειρία αγοράς με περισσότερες πιθανότητες για την πώληση.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 15/11/2018

  BestFriday is BlackFriday με τον BestPrice Assistant

  Οι καλύτερες προσφορές και ευκαιρίες της Black Fridayπαντού online με τον BestPrice Assistant.

  Με στόχο να διευκολύνει την έρευνα αγοράς των καταναλωτών, το BestPrice.gr προσφέρει τον νέο έξυπνο βοηθό “BestPrice Assistant”, ένα «browser extension» για καλύτερες αγοραστικές επιλογές παντού online. Με την online επιλογή ενός προϊόντος, ο έξυπνος βοηθός ενημερώνει αμέσως για την καλύτερη τιμή της αγοράς.
  Διαβάστε περισσότερα...

 • 09/11/2018

  Νέες προτάσεις εταιρικών δώρων & υπηρεσιών από τη Yoleni's

  Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, θέλοντας να στηρίξουμε τους αξιόλογους, μικρούς Έλληνες παραγωγούς, επιλέξαμε τα καλύτερα προϊόντα τους για να σας προσφέρουμε γευστικές και νοσταλγικές συνθέσεις δώρων για κάθε περίσταση.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 12/06/2018

  Έμφαση σε Ποιότητα και Ασφάλεια από το BestPrice.gr

  Νέα υπηρεσία “Ταξινόμηση BestPrice” ανταποκρίνεται στις ανάγκες των χρηστών.

  Λαμβάνοντας υπόψη την εξέλιξη των αναγκών του ηλεκτρονικού καταναλωτή, το BestPrice.gr παρέχει μια επιπλέον επιλογή ταξινόμησης αποτελεσμάτων και καταστημάτων.

  Ειδικότερα, η υπηρεσία “Ταξινόμηση BestPrice” δίνει τη δυνατότητα εύκολης επιλογής καταστήματος λαμβάνοντας υπόψη πολλαπλά κριτήρια.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 14/05/2018

  Καμπάνιες λήψης συγκατάθεσης

  H Apifon έχει δημιουργήσει την υπηρεσία «Λήψης Συγκατάθεσης» που σχεδιάστηκε σύμφωνα με τις ανάγκες που προέκυψαν από το GDPR. 
  Συγκεκριμένα , σύμφωνα με τον νέο κανονισμό και έως τις 25 Μαΐου τα δεδομένα που διατηρούν οι επιχειρήσεις για την επικοινωνία με τους πελάτες τους (κινητά τηλέφωνα και email) θα πρέπει να επικαιροποιηθούν.


  Διαβάστε περισσότερα...

 • 12/11/2014

  World Usability Day

  Το UXlab της Atcom σας καλεί σε breakfast workshop την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου! Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Usability το UXlab, το μοναδικό ελληνικό agency που ασχολείται αποκλειστικά με  θέματα Usability & UX, διοργανώνει ένα αποκλειστικό event για να μοιραστεί μαζί σας ιδέες, συμβουλές και προτάσεις για τη βελτίωση του Usability και του UX των σελίδων σας.
   
  Παρουσιάζει η Κατερίνα Καραγιάννη, BU Director του UXlab.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 12/11/2014

  Mobile Payments

  Η ομάδα της Warply σας προσκαλεί με χαρά στην εκδήλωσή της "Mobile Payments", που διοργανώνουμε την Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου, 18:00-21:00, στο χώρο του INNOVATHENS.

  Διαβάστε περισσότερα...