Με ρεκόρ συμμετοχών από Ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα ξεκίνησε η Eβδομαδα Hλεκτρονικού Eμπορίου που διοργανώνει ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GR.EC.A., για έκτη συνεχή χρονιά.

Η εβδομάδα εορτασμού θα διαρκέσει από την Δευτέρα 4 έως την Δευτέρα 11 Μαρτίου και φέτος έχει διευρυμένες δράσεις και έντονη επικοινωνία προς τον τελικό καταναλωτή. Κατά την διάρκεια της Εβδομάδας, πάνω από 300+ ελληνικά eShops θα προσφέρουν ελκυστικές προσφορές, ενώ παράλληλα θα λάβουν χώρα εκπαιδεύσεις σχετικά με ασφάλεια συναλλαγών, online πληρωμές , προσωπικά δεδομένα και δικαιώματα καταναλωτή από το ELTRUN.

Τέλος στην εβδομάδα θα συμμετάσχουν και για πρώτη φορά οι τράπεζες που θα παρέχουν επιπλέον εκπτώσεις μέσω των προγραμμάτων επιβράβευσης.

Ο GR.EC.A έχει εντείνει την επικοινωνία της φετινής εβδομάδας, ξεκινώντας με φρέσκια εικαστική ταυτότητα και για πρώτη φορά με έντονο πλάνο Digital και Ραδιοφωνικής προβολής προς τους τελικούς on line shoppers.

Η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου, τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή & την υποστήριξη των Eltrun , Skroutz.gr ,Bestprice.gr.