• 30/09/2012

  Με 65 συνολικά μέλη ο GRECA στο κλείσιμο του Σεπτεμβρίου

  Διπλασίασε τα μέλη του, μέσα σε ένα μήνα, ο GRECA, το εθνικό όργανο για τον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ανακοινώνοντας την εγγραφή 31 ακόμα μελών μέσα στον Σεπτέμβριο.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 20/09/2012

  Στη 1η Γενική Συνέλευση καλεί τα μέλη της ο GRECA

  Ο GRECA (Greek e-Commerce Association), το εθνικό όργανο για τον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, κάλεσε τα μέλη του στη 1η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου 

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 07/08/2012

  Συστάθηκε o Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου - GR.EC.A.

  Έγινε η Ιδρυτική συνάντηση του Συνδέσμου με συμμετοχή πολλών εταιριών του ταχύτατα αναπτυσσόμενου κλάδου του Ηλεκτρονικού Εμπορίου. Τα ιδρυτικά μέλη είναι 22 εταιρείες με συνολικό τζίρο από online πωλήσεις που ξεπερνούν τα €550εκ. για το 2011.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 26/07/2012

  12 Νέα μέλη στον GRECA

  Πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον από εταιρίες στο 1ο μήνα σύστασης του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 21/07/2012

  Απάντηση σε Επιστολή της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου

  Ο GRECA έλαβε συγχαρητήρια επιστολή για την ίδρυση του από την ΕΣΕΕ, την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου. Η Διοικούσα Επιτροπή του GRECA δήλωσε την ικανοποίησή της για αυτή την κίνηση και ευχαρίστησε θερμά την Διοίκηση της ΕΣΕΕ για την πρωτοβουλία της.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 11/07/2012

  Ανακοινώθηκε η Διοικούσα Επιτροπή του GRECA

  Ανακοινώθηκε η Διοικούσα Επιτροπή του GRECA ή ελληνικά Ε.Σ.Η.Ε. (Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου), που απαρτίζεται από 7 αναγνωρισμένα στελέχη του κλάδου του ηλεκτρονικού εμπορίου

  Διαβάστε περισσότερα...