• 17/02/2014

  Στο ΔΣ του GRECA o Νίκος Βαρβαδούκας

  Το Διοικητικό Συμβούλιο του GRECA (Greek eCommerce Association), του εθνικού οργάνου για τον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ανακοίνωσε ότι ο Philipp Brinkmann, CEO της travelplanet24.com αποφάσισε να αποχωρήσει από τη θέση του μέλους ΔΣ, λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας. Την θέση αναλαμβάνει ο Νίκος Βαρβαδούκας, Διευθυντής eCommerce & Digital Marketing του Public στην Ελλάδα και την Κύπρο.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 21/01/2014

  Ξεπέρασε τα 110 Μέλη ο GRECA

  Ο GR.EC.A. (Greek e-Commerce Association), το εθνικό όργανο για τον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ανακοίνωσε ότι τα μέλη του ξεπέρασαν τις 110 εταιρίες, οι οποίες συνολικά κάνουν τζίρο άνω του 1,2 δις Ευρώ από B2C online πωλήσεις.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 12/12/2013

  42% Αύξηση Πωλήσεων στην Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου

  Με μεγάλη αποδοχή ανταποκρίθηκαν οι καταναλωτές και τα ηλεκτρονικά καταστήματα στο θεσμό της Εβδομάδας Ηλεκτρονικού Εμπορίου, που διήρκησε μεταξύ 3 και 10 Δεκεμβρίου, και οργανώθηκε από τον GRECA, τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου. Μάλιστα ο ίδιος ο Σύνδεσμος, συγκέντρωσε στοιχεία από δεκάδες e-shops που παρείχαν προσφορές κατά την διάρκεια της εν λόγω εβδομάδας, από τα οποία προκύπτει μια θεαματική αύξηση της τάξης του 42% στις πωλήσεις τους, σε σύγκριση με την ακριβώς προηγούμενη εβδομάδα. Υπενθυμίζεται ότι η Πολιτεία στήριξε την προσπάθεια του GRECA, με το Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας να θέτει την Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου υπό την αιγίδα του, ενώ ταυτόχρονα έγιναν πυκνές αναφορές στα ΜΜΕ για τα πλεονεκτήματα του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 11/12/2013

  Τελευταία Ημέρα Αύριο για τις Προσφορές της Εβδομάδας Ηλεκτρονικού Εμπορίου

  Αύριο, Τρίτη 10 Δεκεμβρίου, είναι η τελευταία ημέρα της Εβδομάδας Ηλεκτρονικού Εμπορίου, που οργανώνει ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GRECA, το εθνικό όργανο για τον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας πλήθος ηλεκτρονικών καταστημάτων, μέλη ή μη του Συνδέσμου, παρέχουν μεγάλες προσφορές προς το καταναλωτικό κοινό, ενώ δεν λείπουν και οι πυκνές αναφορές δημοσιότητας για τα πλεονηκτήματα του Ηλεκτρονικού Εμπορίου. 

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 28/11/2013

  Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου από τις 3 έως τις 10 Δεκεμβρίου

  Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GRECA, το εθνικό όργανο για τον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, οργανώνει την Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας. Φέτος η εβδομάδα εορτασμού θα διαρκέσει από την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου έως την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου. Κατά το διάστημα αυτό, το οποίο θα επικοινωνηθεί με μια σειρά ενεργειών δημοσιότητας, πλήθος ηλεκτρονικών καταστημάτων θα παρέχουν μεγάλες προσφορές προς το καταναλωτικό κοινό.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 01/10/2013

  Αναμένεται να αγγίξει τα 3,5 δις Ευρώ ο τζίρος του Ηλ. Εμπορίου το 2013 στην Ελλάδα

  Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GRECA, το εθνικό όργανο για τον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου τις δράσεις του Συνδέσμου και ότι για το 2013 ο τζίρος από ηλεκτρονικές αγορές καταναλωτών στην Ελλάδα αναμένεται να αγγίξει τα 3,5 δις Ευρώ, διατηρώντας έναν από τους υψηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης στην Ευρώπη.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 09/09/2013

  Ξεπέρασαν τα 85 τα Μέλη του GRECA

  Ο GR.EC.A. (Greek e-Commerce Association) - ή ελληνικά Ε.Σ.Η.Ε. (Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου), το εθνικό όργανο για τον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ανακοίνωσε ότι τα μέλη του ξεπέρασαν τις 85 εταιρίες, οι οποίες συνολικά παράγουν τζίρο άνω του 1 δις Ευρώ από B2C online πωλήσεις.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 24/10/2012

  Ιδιαίτερα επιζήμιο για όλους το αγγελιόσημο στο Internet

  Με αφορμή τα δημοσιεύματα που φέρουν την ελληνική κυβέρνηση να εξετάζει το ενδεχόμενο επιβολής αγγελιοσήμου στην on-line διαφήμιση, ο GRECA σημειώνει τις πολλαπλές αρνητικές συνέπειες μίας τέτοιας εξέλιξης ενώ δηλώνει την κάθετη αντίθεση του σε κάθε προσπάθεια επιβάρυνσης της ψηφιακής διαφήμισης.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 16/10/2012

  Πρόεδρος του GRECA με 3ετή θητεία εξελέγη ο Νίκος Γουλής

  Το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του GRECA, του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου, όρισε τον Νίκο Γουλή, Διευθύνοντα Σύμβουλος της e-Travel ΑΕ, ως Πρόεδρο του ΔΣ για τα επόμενα 3 χρόνια.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 05/10/2012

  Πραγματοποιήθηκε η 1η Γενική Συνέλευση του GRECA

  Σε εορταστικό κλίμα ολοκληρώθηκε η 1η Γενική Συνέλευση του GRECA, με μεγάλη προσέλευση μελών και παρουσία εκπροσώπου της Πολιτείας. Στη Συνέλευση έγιναν και οι αρχαιρεσίες για το 1ο Διοικητικό Συμβούλιο του GRECA, καθώς και τις Συμβουλευτικής και Ελεγκτικής Επιτροπής.

  Διαβάστε περισσότερα...