• 01/12/2014

  Ξεκίνησε σήμερα η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου

  Ξεκίνησε σήμερα, 1 Δεκεμβρίου, η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου, η οποία διοργανώνεται από τον GR.EC.A., τον Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου, και τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και Γενικής Γραμματείας Εμπορίου. Φέτος, η εβδομάδα εορτασμού θα διαρκέσει από τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου έως και την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου. Κατά το διάστημα αυτό, πλήθος ηλεκτρονικών καταστημάτων θα παρέχουν μεγάλες προσφορές προς το καταναλωτικό κοινό.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 21/11/2014

  eCommerce Networking Day

  Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GRECA, οργανώνει πάλι μία ξεχωριστή εκδήλωση για την δικτύωση στελεχών του κλάδου. Το eCommerce Networking Day θα γίνει τη Πέμπτη 27 Νοεμβρίου στις 7:30 το βράδυ στον εντυπωσιακό χώρο Workshop Dionisis Sotovikis στη Σωρού 22 στο Μαρούσι.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 19/11/2014

  Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου

  Ο GRECA οργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας. Φέτος, η εβδομάδα εορτασμού θα διαρκέσει από την Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου έως την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου. Κατά το διάστημα αυτό, το οποίο θα επικοινωνηθεί με μια σειρά ενεργειών δημοσιότητας, πλήθος ηλεκτρονικών καταστημάτων θα παρέχουν μεγάλες προσφορές προς το καταναλωτικό κοινό.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 24/10/2014

  Δωρεάν Έρευνες Ηλεκτρονικού Εμπορίου στα μέλη του GRECA

  Ο GR.EC.A. ανακοίνωσε ότι εξασφάλισε, άνευ κόστους για τα μέλη του, αναλυτικές έρευνες για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στην Ευρώπη, των οποίων η συνολική αξία υπερβαίνει τα €6.000, σε απευθείας αγορά τους από τον eCommerce Europe.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 17/10/2014

  Ξεπέρασε τα 150 Μέλη ο GRECA

  Ο GR.EC.A. (Greek e-Commerce Association), το εθνικό όργανο για τον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου,ανακοίνωσε ότι τα μέλη του ξεπέρασαν τις 150 εταιρίες, τα οποία είναι ηλεκτρονικά καταστήματα αλλά και πάροχοι υπηρεσιών προς αυτά. Τα μέλη του GRECA κάνουν τζίρο άνω του 1,2 δις Ευρώ από B2C online πωλήσεις σε όλους τους κλάδους του Ηλ. Εμπορίου.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 12/05/2014

  Ημερίδα ePayments στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο από τον GRECA και την VISA

  O GRECA, το εθνικό όργανο για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο, σε συνεργασία με την VISA, η οποία γίνεται ετήσιος Υποστηρικτής του Συνδέσμου, διοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα τη Τετάρτη 21 Μαΐου στις 5μμ στην Αίγλη Ζαππείου με τίτλο ePayments στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 08/04/2014

  Έκτακτη Ενημερωτική Ημερίδα του GRECA για Αλλαγές στο Ηλ. Εμπόριο με την Προσαρμογή της Ελληνικής Νομοθεσίας στην Ευρωπαϊκή Οδηγία 2011/83/ΕΕ

  O GRECA, το εθνικό όργανο για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο, διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα τη Μ. Τρίτη 15 Απριλίου στις 4:30μμ στο Ξενοδοχείο Radisson Blu Park, Λ. Αλεξάνδρας 10, Αθήνα, σχετικά με τις αλλαγές που φέρνει στον κλάδο μας η προσαρμογή της Ελληνικής νομοθεσίας στην Ευρωπαϊκή Οδηγία 2011/83/ΕΕ για τα δικαιώματα των καταναλωτών στις εξ αποστάσεως συναλλαγές.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 20/02/2014

  Η Ελλάδα Έγινε το 12ο Μέλος του eCommerce Europe

  Η Ελλάδα γίνεται η 12η ευρωπαϊκή χώρα που γίνεται μέλος του eCommerce Europe, του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο. To καλωσόρισμα της χώρας μας στον Οργανισμό θα γίνει στις 13 Μαρτίου στις Βρυξέλλες, παρουσία του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν βαν Ρομπάι. Οι συνομιλίες μεταξύ GRECA, του εθνικού οργάνου μας για το ηλεκτρονικό εμπόριο, και eCommerce Europe είχαν ξεκινήσει στις αρχές του 2013 και σήμερα οι 2 φορείς ανακοίνωσαν στις Βρυξέλλες τη συμφωνία τους.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 17/02/2014

  Στο ΔΣ του GRECA o Νίκος Βαρβαδούκας

  Το Διοικητικό Συμβούλιο του GRECA (Greek eCommerce Association), του εθνικού οργάνου για τον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ανακοίνωσε ότι ο Philipp Brinkmann, CEO της travelplanet24.com αποφάσισε να αποχωρήσει από τη θέση του μέλους ΔΣ, λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας. Την θέση αναλαμβάνει ο Νίκος Βαρβαδούκας, Διευθυντής eCommerce & Digital Marketing του Public στην Ελλάδα και την Κύπρο.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 21/01/2014

  Ξεπέρασε τα 110 Μέλη ο GRECA

  Ο GR.EC.A. (Greek e-Commerce Association), το εθνικό όργανο για τον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ανακοίνωσε ότι τα μέλη του ξεπέρασαν τις 110 εταιρίες, οι οποίες συνολικά κάνουν τζίρο άνω του 1,2 δις Ευρώ από B2C online πωλήσεις.

  Διαβάστε περισσότερα...