• 30/11/2015

  Την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου ξεκινάει η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου από τον GR.EC.A.

  Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GR.EC.A., διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά την Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού. Φέτος, η εβδομάδα εορτασμού θα διαρκέσει από την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου έως την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου. Κατά το διάστημα αυτό, πλήθος ελληνικών ηλεκτρονικών καταστημάτων θα παρέχει ελκυστικές προσφορές προς το καταναλωτικό κοινό, προτρέποντάς το να “βιώσει” την online αγοραστική εμπειρία.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 09/11/2015

  eCommerce Networking Day

  Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GR.EC.A, διοργανώνει για πέμπτη συνεχή φορά τη ξεχωριστή εκδήλωση, που πλέον τείνει να γίνει θεσμός και αφορά στη δικτύωση των στελεχών του ανερχόμενου κλάδου του eCommerce. Το επόμενο eCommerce Networking Day θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου στις 19:00 στον χώρο του Orange Grove στο κέντρο της Αθήνας (Λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου 5).

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 26/10/2015

  Ο Πάρης Κορωναίος νέος Γενικός Διευθυντής του GR.EC.A.

  Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GR.EC.A. (Greek Ecommerce Association), το εθνικό όργανο για τον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ανακοινώνει ότι κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Πάρης Κορωναίος αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 30/07/2015

  Ο GRECA δίνει Προσωρινή Λύση στις Ηλεκτρονικές Πληρωμές

  Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GR.EC.A. (Greek Ecommerce Association), το εθνικό όργανο για τον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ανακοινώνει ότι μετά από σχεδιασμό 3 εβδομάδων εξασφάλισε προπληρωμένες πιστωτικές κάρτες που έχουν εκδοθεί από τράπεζα του εξωτερικού. Με αυτό τον τρόπο υποστηρίζει άμεσα τα μέλη του, που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στις πληρωμές καθοριστικής σημασίας υπηρεσιών όπως hosting, domains, operations management, cloud-based services, κτλ.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 27/07/2015

  Ο Δημήτρης Θεοφάνους Νέος Πρόεδρος του GRECA

  Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GR.EC.A. (Greek Ecommerce Association), το εθνικό όργανο για τον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ανακοινώνει ότι κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου, από την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015, ο Δημήτρης Θεοφάνους αναλαμβάνει καθήκοντα Προέδρου του Συνδέσμου.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 23/07/2015

  Εξελέγη το νέο Δ.Σ. του GRECA

  Νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξελέγη στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του GR.EC.A  η οποία πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 22 Ιουλίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 06/07/2015

  Γραμμή Υποστήριξης για eShops Ανακοινώνει ο GRECA

  Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GRECA, το εθνικό όργανο για τον κλάδο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ανακοινώνει τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης προς τα μέλη του, ώστε να συγκεντρώσει αιτήματα έκτακτης ανάγκης που αυτά αντιμετωπίζουν.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 08/06/2015

  eCommerce Networking Day

  Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GRECA, οργανώνει πάλι μία ξεχωριστή εκδήλωση για την δικτύωση στελεχών του κλάδου. Το eCommerce Networking Day θα γίνει τη Τρίτη 16 Ιουνίου στις 7:30 το βράδυ στον εντυπωσιακό χώρο Workshop Dionisis Sotovikis στη Σωρού 22 στο Μαρούσι.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 03/06/2015

  Πρωτοποριακό Benchmark Ηλ. Εμπορίου στην Ελλάδα από τον GRECA

  O GRECA, ο επίσημος φορέας για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο, λανσάρει στην Ελλάδα το eCommerce Benchmark, ένα πρωτοποριακό εργαλείο που επιτρέπει στα e-shops να συγκρίνουν ανώνυμα και με ασφάλεια την απόδοση τους στο eCommerce, με τις αντίστοιχες των ανταγωνιστών τους, έχοντας ως βάση 21 βασικούς δείκτες ηλεκτρονικού επιχειρείν (KPIs). Το eCommerce Benchmark υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τον eCommerce Europe, τον επίσημο Ευρωπαϊκό θεσμό για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι η Ελλάδα είναι από τις πρώτες χώρες σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο, που υλοποιεί και εφαρμόζει αυτό το εργαλείο.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 05/05/2015

  Μεγάλη Ανταπόκριση στο eCommerce Cross-border Cluster

  Με ιδιαίτερα θετική ανταπόκριση αντιμετώπισαν οι Έλληνες eTailers, την πρωτοβουλία του GR.EC.A., του εθνικού οργάνου για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο, να δημιουργήσει το πλαίσιο για ένα Συνεργατικό Cluster Διασυνοριακού Ηλεκτρονικού Εμπορίου. Στη πρώτη συνάντηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, έδωσε το παρόν πλήθος ανώτατων και ανώτερων στελεχών, εκπροσωπώντας περισσότερα από 50 δημοφιλή Ηλεκτρονικά καταστήματα, που παρουσιάζουν ήδη εξαγωγική δραστηριότητα ή βρίσκονται σε σχεδιασμό της στρατηγικής εξαγωγών τους. Στηρίζοντας τη δυναμική της κίνησης αυτής, ο GR.EC.A. καλεί εκ νέου όλους τους ενδιαφερόμενους σε συνάντηση στις 12 Μαΐου, όπου θα παρευρεθούν και εκπρόσωποι του eCommerce Europe, του Πανευρωπαϊκού Φορεά για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο, με σκοπό να στηρίξουν έμπρακτα την πρωτοβουλία του Συνδέσμου.

  Διαβάστε περισσότερα...