• 27/07/2015

  Ο Δημήτρης Θεοφάνους Νέος Πρόεδρος του GRECA

  Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GR.EC.A. (Greek Ecommerce Association), το εθνικό όργανο για τον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ανακοινώνει ότι κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου, από την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015, ο Δημήτρης Θεοφάνους αναλαμβάνει καθήκοντα Προέδρου του Συνδέσμου.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 23/07/2015

  Εξελέγη το νέο Δ.Σ. του GRECA

  Νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξελέγη στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του GR.EC.A  η οποία πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 22 Ιουλίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 06/07/2015

  Γραμμή Υποστήριξης για eShops Ανακοινώνει ο GRECA

  Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GRECA, το εθνικό όργανο για τον κλάδο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ανακοινώνει τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης προς τα μέλη του, ώστε να συγκεντρώσει αιτήματα έκτακτης ανάγκης που αυτά αντιμετωπίζουν.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 08/06/2015

  eCommerce Networking Day

  Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GRECA, οργανώνει πάλι μία ξεχωριστή εκδήλωση για την δικτύωση στελεχών του κλάδου. Το eCommerce Networking Day θα γίνει τη Τρίτη 16 Ιουνίου στις 7:30 το βράδυ στον εντυπωσιακό χώρο Workshop Dionisis Sotovikis στη Σωρού 22 στο Μαρούσι.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 03/06/2015

  Πρωτοποριακό Benchmark Ηλ. Εμπορίου στην Ελλάδα από τον GRECA

  O GRECA, ο επίσημος φορέας για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο, λανσάρει στην Ελλάδα το eCommerce Benchmark, ένα πρωτοποριακό εργαλείο που επιτρέπει στα e-shops να συγκρίνουν ανώνυμα και με ασφάλεια την απόδοση τους στο eCommerce, με τις αντίστοιχες των ανταγωνιστών τους, έχοντας ως βάση 21 βασικούς δείκτες ηλεκτρονικού επιχειρείν (KPIs). Το eCommerce Benchmark υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τον eCommerce Europe, τον επίσημο Ευρωπαϊκό θεσμό για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι η Ελλάδα είναι από τις πρώτες χώρες σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο, που υλοποιεί και εφαρμόζει αυτό το εργαλείο.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 05/05/2015

  Μεγάλη Ανταπόκριση στο eCommerce Cross-border Cluster

  Με ιδιαίτερα θετική ανταπόκριση αντιμετώπισαν οι Έλληνες eTailers, την πρωτοβουλία του GR.EC.A., του εθνικού οργάνου για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο, να δημιουργήσει το πλαίσιο για ένα Συνεργατικό Cluster Διασυνοριακού Ηλεκτρονικού Εμπορίου. Στη πρώτη συνάντηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, έδωσε το παρόν πλήθος ανώτατων και ανώτερων στελεχών, εκπροσωπώντας περισσότερα από 50 δημοφιλή Ηλεκτρονικά καταστήματα, που παρουσιάζουν ήδη εξαγωγική δραστηριότητα ή βρίσκονται σε σχεδιασμό της στρατηγικής εξαγωγών τους. Στηρίζοντας τη δυναμική της κίνησης αυτής, ο GR.EC.A. καλεί εκ νέου όλους τους ενδιαφερόμενους σε συνάντηση στις 12 Μαΐου, όπου θα παρευρεθούν και εκπρόσωποι του eCommerce Europe, του Πανευρωπαϊκού Φορεά για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο, με σκοπό να στηρίξουν έμπρακτα την πρωτοβουλία του Συνδέσμου.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 15/04/2015

  Cluster για το Διασυνοριακό Ηλ. Εμπόριο Δημιουργεί ο GRECA

  GRECA, το εθνικό όργανο για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο, ανακοίνωσε ότι ξεκινάει τις διαδικασίες δημιουργίας cluster για το διασυνοριακό ηλεκτρονικό εμπόριο με στόχο να υποστηρίξει τα Ελληνικά e-shops στην εξαγωγική δραστηριότητά τους.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 08/04/2015

  O GRECA Ανακοινώνει Trustmark για τα Ελληνικά eShops

  Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A.  – Greek Ecommerce Association), το εθνικό όργανο για τον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ανακοινώνει τη θέσπιση Σήματος Αξιοπιστίας (Trustmark) στα Ελληνικά eShops σε συνεργασία με το Εργαστήριο ELTRUN. Σκοπός η ενίσχυση της εμπιστοσύνης και της ασφάλειας των καταναλωτών, κατά τη διάρκεια των online συναλλαγών τους. 

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 07/04/2015

  O Φώτης Αντωνόπουλος αναλαμβάνει Νέος Πρόεδρος του GR.EC.A.

  Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A.  – Greek Ecommerce Association), το εθνικό όργανο για τον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ανακοινώνει ότι κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου, από την Παρασκευή 3 Απριλίου 2015, ο Φώτης Αντωνόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα Προέδρου του Συνδέσμου.

  Διαβάστε περισσότερα...

 • 19/12/2014

  59% Αύξηση Πωλήσεων στην Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου

  Με μεγάλη αποδοχή ανταποκρίθηκαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι καταναλωτές και τα ηλεκτρονικά καταστήματα στο θεσμό της Εβδομάδας Ηλεκτρονικού Εμπορίου, που οργανώθηκε την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου από τον GRECA, τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου. Σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε ο GRECA, οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 59% σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ υπήρξαν και ηλεκτρονικά καταστήματα που δήλωσαν αύξηση πωλήσεων άνω του 200%.

  Διαβάστε περισσότερα...