Συγκρίνετε και βελτιώστε την επίδοσή σας στο eCommerce δωρεάν, ανώνυμα και σε πραγματικό χρόνο!

O GRECA σε συνεργασία με τον Ecommerce Europe σας παρουσιάζει το Ecommerce Benchmark, μια απολύτως δωρεάν υπηρεσία για τα μέλη του GRECA που σας επιτρέπει να συγκρίνετε ανώνυμα και με ασφάλεια τις δραστηριότητές σας στο eCommerce με αυτές των ανταγωνιστών σας, έχοντας ως βάση 21 KPI's (όπως Conversion Rate, % of Repeat Buyers, CPC, % of Returns, Bounce Rate, κτλ).

Ξεκινήστε κάνοντας εγγραφή παρακάτω και με λίγα "click" θα λάβετε απαντήσεις για τα KPI's που απαντάτε καθώς και επαγγελματικές συμβουλές σχετικά με το πως να βελτιώσετε το e-shop σαςΚάνοντας τώρα εγγραφή στο Free Benchmark ​αποκτάτε και δωρεάν reports του κλάδου στην ΕυρώπηΣύντομα, τα μέλη του GRECA θα μπορούν να συγκρίνουν τα KPI τους μόνο με τον αντίστοιχο μέσο όρο του κλάδου στην Ελλάδα. 

Ο GRECA ήταν από τους πρώτους 6 ευρωπαϊκούς συνδέσμους που υιοθέτησε την πρωτοβουλία του Benchmark το οποίο είναι κατάλληλο για όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα είτε δραστηριοποιούνται σε B2C ή B2B κλάδο.

Ο χειρισμός των δεδομένων γίνεται με απόλυτη εχεμύθεια και μόνο 1 άτομο από τον eCommerce Europe έχει πρόσβαση στις αναλυτικές πληρφορίες της βάσης δεδομένων.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπείτε στη σελίδα του Ecommerce Benchmark που έχει διαμορφώσει ο GRECA. 

Ξεκινήστε λοιπόν κάνοντας Εγγραφή ακριβώς παρακάτω ή επιλέξτε Σύνδεση αν είχετε ήδη προφίλ.