Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου - GR.EC.A, διοργανώνει για όγδοη φορά την εκδήλωση δικτύωσης για τα στελέχη και τους επαγγελματίες του eCommerce. Το επόμενο eCommerce Networking Day θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017 στις 18:00 στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL HOTEL (Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, 16121, Αθήνα), στην αίθουσα ATHENS VIEW (Όροφος: RG - Roof Garden). Ο GR.EC.A σας προσκαλεί να έρθετε να γνωριστούμε, να δικτυωθούμε και να ανταλλάξουμε επαγγελματικές ιδέες και κάρτες. Δηλώστε την -απαραίτητη- συμμετοχή σας είτε στο κάτω μέρος της σελίδας είτε πατώντας εδώ.

Τα στελέχη και οι επαγγελματίες από το χώρο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ηλεκτρονικά καταστήματα και πάροχοι υπηρεσιών προς αυτά) θα έχουν τη δυνατότητα να δικτυωθούν και να πραγματοποιήσουν νέες επαγγελματικές επαφές, καθώς και να δημιουργήσουν ευκαιρίες συνεργασίας μεταξύ τους. Στην προηγούμενη εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν συνολικά περισσότερες από 1400 επαφές, δηλαδή περίπου 5,6 επαφές ανά συμμετέχοντα. 

Η επιτυχία του eCommerce Networking Day οφείλεται -σε μεγάλο βαθμό- στα στοχευμένα εργαλεία δικτύωσης που αξιοποιούνται (όπως "προξενητές", "business-card boards", "quick-meeting tables") και διευκολύνουν ιδιαίτερα τις επαφές μεταξύ των στελεχών. Τα συγκεκριμένα εργαλεία έχουν ως βασικό στόχο την πραγματοποίηση νέων γνωριμιών, την προώθηση τόσο της καριέρας του στελέχους όσο και των προϊόντων & υπηρεσιών της εταιρείας του, καθώς και τη σύναψη επαγγελματικών συμφωνιών.

Η δικτύωση συνεχίζεται και μετά το πέρας της εκδήλωσης αφού αποστέλλονται σε όλους τους συμμετέχοντες -που έχουν κάνει registration ηλεκτρονικά-, το ονοματεπώνυμο, η ιδιότητα, η εταιρεία και το email όλων όσων παρευρέθησαν στην εκδήλωση. 

Διαβάστε τι έγινε στο eCommerce Networking Day του Δεκεμβρίου 2016, πατώντας εδώ

Τακτική Γενική Συνέλευση

Υπενθυμίζουμε πως νωρίτερα -και συγκεκριμένα στις 16:00- θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου. Αναλυτικές πληροφορίες εδώ.
Την ίδια μέρα, επίσης, στο Divani Caravel Hotel διεξάγεται το Συνέδριο E-Business & Social Media World, οπότε είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να συνδυάσετε τη γνώση με τη δικτύωση.

Συμμετοχές
Η εκδήλωση είναι ανοικτή προς όλα τα στελέχη, ανεξάρτητα με το αν η εταιρεία τους είναι (ή όχι) μέλος του GR.EC.A. Τα στελέχη των ηλεκτρονικών καταστημάτων (έως τρία ανά εταιρεία - κάθε εγγραφή πρέπει να γίνει ξεχωριστά) και τα ταμειακά ενήμερα μέλη του Συνδέσμου έχουν δικαίωμα δωρεάν συμμετοχής. Το κόστος συμμετοχής για τα μη μέλη του GR.EC.A. και τις υπόλοιπες εταιρείες είναι 25 ευρώ. Δηλώστε την -απαραίτητη- συμμετοχή σας είτε στο κάτω μέρος της σελίδας είτε πατώντας εδώ.

Χορηγοί

GR.EC.A. Partners

      

 

Υποστηρικτές GR.EC.A. 

 

Υποστηρικτές Επικοινωνίας

bestprice  Skroutz  


PARKING
Κάνοντας χρήση του κωδικού: GRECADAY μέσα από την εφαρμογή του ParkAround για IOS και Android ή μέσα από αυτή τη σελίδα, δικαιούστε στάθμευση στο POLIS PARK (Ριζάρη 4) έως 6 ώρες με κόστος (συνολικά) 5€ και στη συνέχεια με κόστος 1,5 ευρώ για κάθε επόμενη ώρα.


 Δηλώστε συμμετοχήΠώς γίνεται η δικτύωση στο eCommerce Networking Day

Πέρα από την ελεύθερη δυνατότητα να γνωριστούν τα στελέχη μόνα τους, το Δ.Σ. του GR.EC.A. έχει σχεδιάσει εργαλεία δικτύωσης που διευκολύνουν την κάθε επαφή:
  • Μετά την άφιξη & check-in ή εγγραφή των συμμετεχόντων, οι business cards τους τοποθετούνται σε ένα από τα "business-card boards". Εκεί με μια ματιά οι παρευρισκόμενοι μπορούν να δουν ποια στελέχη βρίσκονται στο χώρο και να έρθουν σε επαφή μαζί τους. Αν δεν έχει κάρτα κάποιος συμμετέχοντας, το registration desk αναλαμβάνει την εκτύπωσή της.
  • Όλοι παραλαμβάνουν το ID Tag τους με το όνομα, τον τίτλο και τον οργανισμό, το οποίο διευκολύνει την επικοινωνία.
  • Στο χώρο υπάρχουν 10 περίπου διαμεσολαβητές του GR.EC.A., που εμείς τους ονομάζαμε «προξενητές». Καθήκον τους οι συστάσεις ανάμεσα στα στελέχη.
  • Οι «προξενητές» έχουν πάντα προτεραιότητα και αρκετές φορές με πολύ ευγενικό τρόπο χρειάζεται να διακόψουν κάποιο πηγαδάκι, για να κάνουν μία σύσταση.
  • Υπάρχουν, επίσης, "quick-meeting tables" για απομονωμένη συζήτηση μακριά από το ...κέντρο των γνωριμιών.
  • Πριν την αποχώρηση, οι συμμετέχοντες απαντούν σε ερωτηματολόγιο 5 ερωτήσεων, ώστε να μετρήσουμε την αποτελεσματικότητα της εκδήλωσης και να τη βελτιώσουμε την επόμενη φορά.
  • Σε δεύτερο χρόνο, αποστέλλονται συγκεντρωτικά τα στοιχεία όλων των παρευρισκομένων (χωρίς e-mail / τηλεφωνο) με σκοπό τη συνέχιση της δικτύωσης μέσω των συστάσεων που κάνει ο GR.EC.A. σε όποιον το ζητήσει.